rapart napisał(a):Kiedy miałem formy i kosztowały grosze (w porównaniu do unikalności, dostępności i ceny OEM gratów), progi lub dokładkę zamówiło... 5, 6? osób.

rapart napisał(a):Ale ja na razie na pewno nie będę robił odlewów, ponieważ nie mam czasu, pisząc szczerze, na ponowną akcję "wezmę za rok, wezmę w październiku, po wakacjach, po urodzinach". Kiedy miałem formy i kosztowały grosze (w porównaniu do unikalności, dostępności i ceny OEM gratów), progi lub dokładkę zamówiło... 5, 6? osób. Koszt wykonania samej formy progów to ok. 200 zł, a do tego dochodzi koszt materiału samych elementów, więc przy jednej osobie komplet progów kosztowałby ok. 300 zł. Przy większej ilości dzielę koszt wykonania formy, a jeśli wiem, że będzie duże zainteresowanie, biorę koszt wykonania formy na siebie. Tak było chociażby dla klubu CRX, kiedy skopiowałem od razu 20 sztuk kultowej dokładki Js Racing - zestaw poszedł w ciągu kilku dni... Podsumowując - aktualnie mam na stanie jeden komplet progów, spakowany do wysyłki oraz formy halogenów Cyborg R. Nic więcej teraz nie mam i nie przewiduję w ciągu tego i następnego miesiąca, że się za to wezmę. Dokładkę przednią na pewno skopiuję, ponieważ to element najbardziej narażony na uszkodzenie i chciałbym mieć jedną sztukę, albo lepiej formę, schowaną w piwnicy. Progi mam jedne, więc kto pierwszy ten lepszy
Zdjęcia progów:
[ Obrazek ]
[ Obrazek ]
[ Obrazek ]
Za progi - 150 z wysyłką.

Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4A - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości