Jest On zwieńczeniem konkursu fotograficznego Colt Miesiąca 2017 a jego laureaci znaleźli się na kartach kalendarza. Ponadto pojawiły się dwie fotki niespodzianki, które zostały wyłonione na podstawie analizy ankiet głosowania w konkursie. Aby nie przedłużać prezentuję Wam kolejno plansze kalendarza.1. Okładka

2. Styczeń - hemi12

3. Luty - Alek

4. Marzec - luki83

5. Kwiecień - EMPEGERO

6. Maj - ryba_84

7. Czerwiec - tom10096

8. Lipiec - piszczu08

9. Sierpień - Peanuts23

10. Wrzesień - iger

11. Październik - Dolby

12. Listopad - snajper90

13. Grudzień - YoPiciowy

SPECYFIKACJA:
Format: A3
Papier: kreda połysk 200g
Ilość plansz: 13
Spiralowanie: po dłuższym boku (kalendarz poziomy)
Dostępna ilość sztuk: 50
ZAMÓWIENIA I PŁATNOŚCI
Cena za sztukę to 35zł + koszty wysyłki
Wysyłka Pocztą Polską - 15zł paczka (bez limitu ilości kalendarzy w przesyłce). Mogę wysłać bezpośrednio do każdego z osobna, lub zrobić paczkę grupową, którą wyśle do opiekuna regionu - odbiór byłby możliwy np. przy okazji Spotu.
Płatność przelewem - wszystkie dane do wpłaty prześlę na PW każdemu kto wpiszę się na listę zamówień. Każdą wpłatę będę potwierdzał dopisując osobę do listy wpłat w tym poście.
CZAS REALIZACJI:
Zamówienia i wpłaty przyjmuję do 17 Grudnia 2017. Jeżeli do tego czasu otrzymam min 30 wpłat to niezwłocznie wysyłam projekt do drukarni, a gotowe kalendarze powinny dotrzeć do Was przed końcem roku. Podkreślam - absolutne minimum wpłat to 30! Jeżeli ta ilość nie zostanie osiągnięta to kalendarz nie zostanie zrealizowany, a każdy kto wpłacił pieniądze otrzyma ich zwrot. Ale mam nadzieję, że takiej sytuacji nie będzie

Lista wpłat:
1. Alek (K+P)
2. Nimer (K+P)
3. Dylan (K+P)
4. Przemciooo (K+P)
5. tom10069 (K)
6. rastta (2K+P)
7. Danielo (K+P)
8. Kct (K)
9. Benek (K+P)
10. cielik (K)
11. gandzia07 (K+P)
12. snajper90 (K+P)
13. ryba_84 (2K+P)
14. Mike3003 (K)
15. omgwtf (K)
16. iger (K+P)
17. ViciousEagle (K+P)
18. MiMiguel (K+P)
19. eddie19 (K+P)
20. gosia_wwy (K+P)
21. kacyn (K+P)
22. YoPiciowy (K+P)
23. zubrin (K)
24. EMPEGERO (K)
25. Peanuts23 (3K)
26. Dadallo (2K+P)
27. Schizo (K)
28. Rolnik (K)
29. Maichu (K)
K - kalendarz
P - przesyłka
Do listy zamówień dopisujemy się poprzez kopiowanie listy i dopisanie siebie wraz ilością zamawianych sztuk.
Lista zamówień:
1.
Pozdrawiam wszystkich Coltmaniaków