Wybiera sie ktoś na mikołajki na motorze ( nie koniecznie motorem ) bo ja sie wybieram crossem z kolegami https://web.facebook.com/MikolajeNaMotocyklach/?fref=ts ????? mozemy sie spotkać w gdyni ;D wszystkie informacje w linku
Pora w końcu ugadać się co do tegorocznego zlotu Z moich informacji wynika, że ja, Qba i Patryk jedziemy na 100%. Ktoś jeszcze? Z osobami towarzyszącymi wychodzi nas 5 osób więc przydałoby się jeszcze kogoś "dołożyć" i zająć domek 8-osobowy Jacyś chętni? Info dotyczące tegorocznego zlotu: -info wstępne --> zloty-ogolnopolskie/informacje-wstepne-t7704.html - cennik i dalsze info --> zloty-ogolnopolskie/o-osrodku-ceny-za-nocleg-t7889.html Pozdrawiam!
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Jeszcze trochę czasu jest. Myślę, że po naszym najbliższym spocie zrobimy już zrzutkę i zakupimy miejscówki na zlocie... Może uda się ewentualnie kogoś "dokoptować" do domku to i 8-osobowy się zakupi
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009