tak jak veyron byl szmira tak to nowe cos to krotko mówiąc tragedia. ja pierdziele, masakra jak to wyglada widziałem veyrona dosc dokładnie w środku parę lat temu i powiem krotko, ze gdybym nie wiedział ze to veyron to zdecydowanie mógłbym stwierdzić ze to jakaś tandetna chińszczyzna. to po prostu VW na sterydach z żalem trzeba stwierdzić, ze mitsu zeszło na psy przez p...y downsizing i jakaś idiotyczna mode na jeżdżące pudelka od zapałek. jeśli sie nic nie zmieni to na 100% kolejnym autem nie będzie mitsu a szkoda, wielka szkoda. no civic jest piekny i w tym kierunku ida moje mysli na przyszlosc
VAG to obciach dla fanów motoryzacji Nie cierpię klepać w qwerty
Veyron i Chiron są wzorowane na starych modelach bugatti np eb110. Jak dla mnie jest spoko, głupio tylko wygląda to zaokrąglenie wokół drzwi... Jak bym miał już kupować vw to wolałbym lambo A designerzy w hondzie chyba nie mają nad sobą księgowych jak w mitsu i robią bardziej kontrowersyjne auta
Dokładnie, co by tu nie mówić o Hundzie, stylistycznie ich auta zawsze miały bardzo dobrą kreskę, no może pierwsze civic UFO troche pokraczne, ale pozniej to skorygowano.
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-