Jak w temacie trzeba rozruszać te colty z Łódzkiego Jakieś propozycje kiedy i gdzie ? Kiedy mi pasuje to 21.11.2015 sobota 29.11.2015 niedziela Chyba że ktoś zaproponuje w tygodniu otwarty jestem na każde propozycje
Jeżeli chodzi o miejscówkę w Łodzi, to na takie mini spoty dobra jest Sukcesja a na większe grono Pasaż Łódzki Ja mam niesystematyczny grafik w pracy więc nie wypowiadam się, jak mi podpasuje to będę
Przepraszam z góry trochę osotatnio nie miałem czasu. Więc moim zdaniem data już ustalona wszystkim pasuje 21.11.2015 osoby deklarujące przyjazd: 1.dymano 2.MattOmer 3.SPAM 4.Tisiek1508 5.*MysterY*
Jesli coś pomyliłem proszę o poprawienie . Jeśli chodzi o miejsce spotkania polecacie sukcesje. Chciał bym się dowiedzieć gdzie to się dokładniej znajduje niestety nie znam tak dobrze łodzi Zachęcam innych coltmaniaków szczególnie z Łódzkiego do zapisywania się na liste
To ja mogę przyjechać na ta 16.00 poznam wkońcu słynnego SPAMA . Na resztę poczekam do tej 18.00 chyba że ktoś da rade się zjawić na 16.00 . Chłopaki pomyślałem jeszcze nad jakimś wypadem na kręgle lub coś w tym rodzaju i tu proźba do osób z Łodzi znacie tego typu miejsca ?