Rapart, nie mialbym zalu, gdybys odpowiedzial mi chociaz na jedna z trzech? wiadomosci ktore wyslalem Ci na PW. Jestem zdania, ze jak sie komus cos obiecuje to zmieniajac zdanie, nalezy mu sie chociaz slowo wyjasnienia....
No nic. Mam nadzieje, ze kolega, ktory je odkupil, rzeczywiscie bedzie je kopiowal..... i ze beda do kupienia.
O kopie się nie bójcie, będą. Myślałem, że trochę szybciej to pójdzie ale jest sporo roboty z przygotowaniem do zrobienia formy. W tym tyg. niestety raczej nawet nie zacznę bo mam wyjazd za granice, ale po długim weekendzie już powinno coś ruszyć.
Ruszyło.. może jutro uda mi się położyć lakier. Co najmniej dwa dni musi schnąć. Wtedy dopiero zrobię formę. Musiałem wszystko kleić, szpachlować, szlifować. Trochę to wszystko trwa ale chcę to zrobić, tak żeby nikt złego słowa nie mógł powiedzieć.
Komplikacje w postaci innej roboty.. Pierwszy komplet już jest, ale leży jeszcze w formie. Jutro rano zobaczę co z tego wyszło ;P Wieczorem postaram się wstawić fotki..
Dokładki zrobione. Zdjęcia na szybko robione. Jeżeli ktoś potrzebuje lepsze to zrobię jutro bo dzisiaj już nie dałem rady..
Wg. mnie wyszło bardzo ładnie. Nie ma ubytków. Dokładki sztywniejsze od wzoru który dostałem, dodatkowo wzmacniane przy nadkolach (mocowanie na śruby), a przy tym bardzo łatwo można je spasować. Otwory na śruby każdy powierci sobie sam, ja nie chciałem zostawiać otworów bo Colt Coltowi nie równy i mogło by nie pasować wszystkim.
Teraz cena. 200zł za przód 150zł za próg 500zł komplet + koszty wysyłki których jeszcze nie znam ;P
Ostatnio edytowano 10 sty 2015, o 23:21 przez Zysiuu, łącznie edytowano 1 raz