Nie pamiętam czy tam próbowałem się łączyć, ale spróbuj w złączu obd2 piny 1 i 4 zmasować i zobacz po przekreceniu kluczyka na zapłon czy z kontrolka CE coś sie dzieje. Sprawdź sondę lambda.
colt cj0 1.3 12V. Zmostkowane pin 1 i 4. Check engine miga jednostajnie. Czy dobrze to zrobilem ? w tym silniku tez sie tak da? Rok 97 przed liftowy. OBD II 16 pinowe
Mógłby ktoś odświeżyć obrazek z tym drugim obrazkiem? (16 pin), bo wpinam jak trzeba, mostkuję i 0 odzewu, a dioda sprawna. Myślałem, że mam 12 pin, ale to tylko podpucha :<
Przemek ale na zlaczu 16 pinowym nie robisz nic z dioda bierzesz kawałek przewodu i łaczysz pin 1 i 4. Przekrecasz kluczyk i patrzysz na kontrolke CE i ABS jesli masz
Jesli masz gniazdo 12 pinowe to w 1 poście masz opisane
nie wiem jak w CA ale skoro ma 16 pinowe zlacze to powinno tak jak w CJ wymrugac bledy ABS'u ;d na ktorejs stronie Major jest tutaj tez lista bledow ABS ;d
No to powiem tak - dostaję na głowę. CE zgasło jakby nic nie było i to wsio. Myślałem, że tak powinno być. Ale kij. Ogarnę może speca z scanem, może się uda.