RoXall napisał(a):Nie wiem co się stało ale zalałem taki pierdzielnik STP do wachy i przejeździłem na baku ponad 900km.
Po czym zalałem go za Błoniami na Lukoilu pod korek i na autobanie przed Pruszkowem rozbujał się do 210km/h.
Zdjęcie zrobiłem goniąc jakieś Audi ale już przy 205km/h bo już musiałem kierą kręcić i trwało a szamotanina z pokrowcem a uwierzcie, że przy tej prędkości to nie takie łatwe. Potem nie miałem już warunków aby wypróbować jeszcze raz a czułem, że jeszcze by poszedł.
Czyli byłoby to realne katalogowe 195km/h.
Słońce waliło mi niemiłosiernie przez szyber i odbijało się od licznika. Dopiero w domu jąrgnąłem się, że na szafie było 5km mniej niż wcześniej.
[ Obrazek ]
Przy tej prędkości miałeś koniec piątego biegu? Ja przy 190 mogę wrzucać dopiero piąty bieg i mam jeszcze zapas.
Serio jaracie się 200 km/h?Tyle to moja Skoda robi i gdyby miała lepszą aerodynamikę pojechała by więcej. Powyżej 160 km/h strach nią jednak jechać.
Weź pod uwagę, że fabia ma dopiero kilka lat a takie CA0 np ponad dwadzieścia. Między innymi na tym polega ta różnica kolego