Witam wszystkich Coltmaniaków, jako że Śląsk się zobowiązał do organizacji zlotu w 2014 roku, postanowiłem po przejściach nieistotnych już teraz, wziąć sprawy w swoje ręce i zebrać ekipę. Na wstępie informuje, o obsadzeniu trzech osób rangą organizatora zlotu oficjalnego, do utrzymywania porządku w tematach zlotowych, oraz do osób które będą zbierać od was pytania, ewentualnie na nie odpowiadać. Jako że pierwszy raz zajmuje się organizacją to z pewnością będę prosił o pomoc wielu osób, "weteranów" jak do tej pory już prosiłem. Lista nieoficjalnych organizatorów zlotu zostanie aktualizowana na bieżąco.
TERMIN : 25-27 Lipiec 2014r
1. Major 2. DwColcia 3. Eddie
Temat ten zakładam ponieważ potrzebuję zrobić już wstępną listę pewnych osób na zlot w przyszłym roku, zlot będzie tradycyjnie trzy dniowy, mam nadzieje że z możliwością przedłużenia zlotu dla wybranych, ale to wszystko zależy od tego ilu nas będzie, jaki ośrodek w końcu wybierzemy, i na ile będziemy mogli sobie pozwolić. Termin tradycyjnie jak co roku będę się starał ustalić, jeśli nie wyjdzie, w żadnym z trzech najciekawszych ośrodków które mamy na ten moment, to będziemy wspólnie na forum debatować o terminie. Odpowiednio wcześnie dostaniecie informacje aby zarezerwować sobie urlop w pracy. Myślę że zacznijmy robić listę, abym mógł wstępnie mieć pojęcie na ile osób rezerwować wybrany ośrodek, itd. Może to z początku wyglądać trochę chaotycznie ale będę się starał nad wszystkim panować. I Uprzedzając pytanie, mam świadomość że we trzech się zlotu nie da tak łatwo ogarnąć, dlatego będzie myślę że więcej rąk do pomocy, ale oficjalna ranga została na ten moment przydzielona dla trzech osób. Masówka wysłana
Potencjalna lista chętnych na zlot 2014 – Śląsk
1. Major 2. DwColcia 3. Eddie 4.
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
1. Major 2. DwColcia 3. Eddie 4. GrzesiekTNT & Smerfetka 5. Wizer 6. Fito1989 + osoba towarzyszaca 7. Przemcio + Makuś. 8. Schizo + Agisa 9. Ślimak 10. Kampi i Agusia 11. YoPiciowy 12. macieekg 13. Kisiello + towarzyszaca (zależna od terminu) 14. Matejo + osoba towarzysząca 15. Lala (czy z kimś czy nie to ciężko się teraz ogarnąć)
1. Major 2. DwColcia 3. Eddie 4. GrzesiekTNT & Smerfetka 5. Wizer 6. Fito1989 + osoba towarzyszaca 7. Przemcio + Makuś. 8. Schizo + Agisa 9. Ślimak 10. Kampi i Agusia 11. YoPiciowy 12. macieekg 13. Kisiello + towarzyszaca (zależna od terminu) 14. Matejo + osoba towarzysząca 15. Lala (czy z kimś czy nie to ciężko się teraz ogarnąć) 16. Thoryne 17. Danielo + piękna (zależna od terminu) 18. Spam + Alexa 19. Mrobasze9 + osoba towarzysząca (1 lub 2 się okaże bliżej terminu )
Potencjalna lista chętnych na zlot ogólnopolski 2014 1. Major 2. DwColcia 3. Eddie 4. GrzesiekTNT & Smerfetka 5. Terminus 6. Wizer 7. Fito1989 + osoba towarzyszaca 8. Przemcio + Makuś. 9. Schizo + Agisa 10. Ślimak 11. Kampi i Agusia 12. YoPiciowy 13. macieekg 14. Kisiello + towarzyszaca (zależna od terminu) 15. Matejo + osoba towarzysząca 16. Lala (czy z kimś czy nie to ciężko się teraz ogarnąć) 17. Thoryne 18. Danielo + piękna (zależna od terminu) 19. Spam + Alexa 20. Mrobasze9 + osoba towarzysząca (1 lub 2 się okaże bliżej terminu )
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Potencjalna lista chętnych na zlot ogólnopolski 2014 1. Major 2. DwColcia 3. Eddie 4. GrzesiekTNT & Smerfetka 5. Terminus 6. Wizer 7. Fito1989 + osoba towarzyszaca 8. Przemcio + Makuś. 9. Schizo + Agisa 10. Ślimak 11. Kampi i Agusia 12. YoPiciowy 13. macieekg 14. Kisiello + towarzyszaca (zależna od terminu) 15. Matejo + osoba towarzysząca 16. Lala (czy z kimś czy nie to ciężko się teraz ogarnąć) 17. Thoryne 18. Danielo + piękna (zależna od terminu) 19. Spam + Alexa 20. Mrobasze9 + osoba towarzysząca (1 lub 2 się okaże bliżej terminu ) 21. Marung + Pani Marungowa oraz "ten fajny piesek co biega za patykami"
Potencjalna lista chętnych na zlot ogólnopolski 2014 1. Major 2. DwColcia 3. Eddie 4. GrzesiekTNT & Smerfetka 5. Terminus 6. Wizer 7. Fito1989 + osoba towarzyszaca 8. Przemcio + Makuś. 9. Schizo + Agisa 10. Ślimak 11. Kampi i Agusia 12. YoPiciowy 13. macieekg 14. Kisiello + towarzyszaca (zależna od terminu) 15. Matejo + osoba towarzysząca 16. Lala (czy z kimś czy nie to ciężko się teraz ogarnąć) 17. Thoryne 18. Danielo + piękna (zależna od terminu) 19. Spam + Alexa 20. Mrobasze9 + osoba towarzysząca (1 lub 2 się okaże bliżej terminu ) 21. Marung + Pani Marungowa oraz "ten fajny piesek co biega za patykami" 22. Kryss + osoba towarzysząca
Potencjalna lista chętnych na zlot ogólnopolski 2014 1. Major 2. DwColcia 3. Eddie 4. GrzesiekTNT & Smerfetka 5. Terminus 6. Wizer 7. Fito1989 + osoba towarzyszaca 8. Przemcio + Makuś. 9. Schizo + Agisa 10. Ślimak 11. Kampi i Agusia 12. YoPiciowy 13. macieekg 14. Kisiello + towarzyszaca (zależna od terminu) 15. Matejo + osoba towarzysząca 16. Lala (czy z kimś czy nie to ciężko się teraz ogarnąć) 17. Thoryne 18. Danielo + piękna (zależna od terminu) 19. Spam + Alexa 20. Mrobasze9 + osoba towarzysząca (1 lub 2 się okaże bliżej terminu ) 21. Marung + Pani Marungowa oraz "ten fajny piesek co biega za patykami" 22. Kryss + osoba towarzysząca 23. bWFja28 + Teściowa