Będzie jeszcze jeden kolega czerwonym coltem nie ma konta na forum więc pisze za niego więc podsumowując 20:30 bulwary szczecińskie? Mam zapytanie bo jak most długi jest zamknięty nie wiem jak tam dojechać.. jechać trasa zamkowa i gdzieś zawrotka?
Fajnie że dołączy jeszcze jeden colt 20:00 Bulwar Szceciński Jak tam dojechać akurat ci nie powiem jeszcze tak dobrze Szczecina nie znam napewno kisiello ci coś podpowie
jedziesz trasą zamkową w stronę prawobrzeża, na gdańskiej masz światła (po zjeździe z trasy zamkowej), bezpośrednio za światłami jedziesz w prawo (droga w dół) i w lewo pod most, za mostem znowu w lewo i wyjeżdżasz na gdańską ale już w stronę centrum. Wydaje mi się że są nawet znaki objazd na tą trasę co podałem Jadąc dalej w stronę centrum nie wjeżdżasz na trasę zamkową, tylko jedziesz dołem w stronę Wyszyńskiego. Jedziesz sobie prosto i będzie rozjazd w prawo i w lewo (tylko dla taxi i busów) jedziesz w prawo, zaraz w lewo (główną drogą). I cały czas prosto później, po lewej mijasz opere ostatni zakręt w prawo i jesteś na bulwarach Proponuje stanąć trochę dalej, bliżej trasy zamkowej- wzdłuż jezdni jest parking
Mam nadzieje że jasno wszystko opisałem, jakby coś było nie tak to podaję swój numer (który i tak na forum już jest) 791 910 520
Dzieki chłopaki za spota. Miejscówa fajna tylko zimno troche, mam nadzieje ze na zlocie sie zobaczymy Fotek tylko zapomnielismy zrobić ale i tak uważam ten pierwszy, historyczny spot w szczecinie za udany.