@kisiello to podeślij mi PW ze wszystkim co mam podać w masówce, a jutro po pracy wyślę ją No i ewentualne dane do ankiety, a ja zobaczę czy mogę ją dodać
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Spot planowany jest na 28 marca 2015r godz. 20.00 Miejsce: tzw. Łasztownia
I teraz słowo komentarza z mojej strony. Data wybrana by większości pasowała, jest to sobota, godzina wieczorna że każdy ma czas by plan dnia ogarnąć Miejsce jest "nowe" o którym jeszcze nie wspominałem. Wybrałem je ponieważ jest na środku szczecina miedzy lewo a prawobrzeżem, każdy będzie miał po równo Do azoty areny niektórzy mogli mieć daleko z prawobrzeża. Miejsce spotu jest spokojn,e przy odrze, są ławki, nawet toi toi kiedyś stał, klimatyczne- pod trasę zamkową możemy podjechać i zrobić sobie zdjęcie jak mafia w filmie E=mc2 Parkujemy wzdłuż drogi- jest tam wyznaczone miejsce parkingowe Mapka: https://goo.gl/maps/AnCgZ
Wszelkie pytania, prośby, skargi, zażalenia proszę kierować w komentarzach
Normalnie zabieram foto reportera dla uwiecznienia tej chwili
edit by wiwi: normalnie za chwilę zasłużysz na ostrzeżenie, bo przez przerwy poprawiam Ci wpisy zgodnie z Regulaminem 4.4 - Jeśli chcesz coś dopisać do swojego postu, użyj opcji edytuj - masz na to 48 godzin.