Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ XVII ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2026 ‹ Archiwum zlotów ‹ XIII ZLOT OGÓLNOPOLSKI COLTMANIA 2020
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

Kilka słów podziękowania :)

Moderator: Organizator zlotu

Odpowiedz

Postprzez Schizo » 26 lip 2020, o 21:51

Cześć,

Wygląda na to, że w tym roku udało mi się założyć wątek jako pierwszemu :)
Powiem tak...Tak jak jestem normalnie wygadany, tak tym razem chciałbym podziękować każdemu z osobna za zrobienie mega klimatu na tegorocznym zlocie :)
Ogromne ukłony dla ekipy organizującej cały ten wypad, bo jakby nie patrzeć, sprawa organizacji w tym roku była jeszcze bardziej skomplikowana niż zazwyczaj. Czekałem na ten weekend cały rok i jak zawsze było warto :D

Bardzo dziękuję i mam nadzieję, że nikogo nie zniesmaczyły moje suchary :D :suchar: :facepalm:
TANIE gry: KLIKNIJ TUTAJ

Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

NIE UDZIELAM POMOCY NA PRIVIE.
Schizo
Administrator
Administrator

Dostał piw: 495
Auto: CZT/Grandis/Outlander 2
Województwo: Kujawsko-pomorskie

Postprzez Benek » 26 lip 2020, o 22:56

Witam
Największe podziękowania kieruję do organizatorów, wiadomo nie na wszystko mamy wpływ, i nie wszystko jesteśmy w stanie przewidzieć, ale mimo wszystko stanęli na wysokości zadania, i myślę że zlot można uważać za udany. Mieliśmy gdzie spać, i przede wszystkim spotkaliśmy się po raz kolejny, i jest duży sukces, wiec jeszcze raz dziękuję za organizację. Dziękuję również każdej przybyłej osobie, w zasadzie bez nas nie było by tego spotkania, więc dziękuję każdemu kto zdecydował się przybyć :ok: Jeszcze takie podziękowanie za nagrodę, której zupełnie się nie spodziewałem, ale otrzymałem. Nie wiem jak to określić, ale może dzięki za uznanie :taniec: . Dziękuję jeszcze raz wszystkim, i gorąco pozdrawiam <3
Benek
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 25
Województwo: Mazowieckie

Postprzez Xiao7 » 27 lip 2020, o 13:39

Wielkie i serdecznie podziękowania Organizatorom za Zlot.
Miałem okazje bardziej lub mniej pomagać przy innych zlotach i już na podstawie tego wiem że to jest niezły wysiłek. I organizatorzy znacznie więcej pracują niż bawią się na zlocie. Wielki szacunek dla waszego wysiłku.
Również spore podziękowania dla wszystkich uczestników zlotu.
Jak zawsze bez was zlot nie byłby zlotem. Nie byłoby tak wesoło. Nie byłoby z kim porozmawiać na różne tematy. I nie byłoby tylu wspomnień.
Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za możliwość uczestnictwa w zlocie.

Postaram się ogarnąć zdjęcia jak najszybciej, ale z uwagi na pewne zawirowania(w oddzielnym temacie więcej) może trochę to potrwać.
Lancer CS3A 2004r. (od 07.09.2016r.)
Colt CJ1A 1996r. (od 28.04.2009r. do 03.09.2016r.)
Xiao7
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 77
Auto: CS3A 04r.

Postprzez Kct » 27 lip 2020, o 18:53

:ok: mega miejscówka zlotowa, góry, droga stu zakrętów, pięknie było
Zlot bardzo krótki dla nas bo późno przyjechaliśmy i nie balowaliśmy za długo ale z każdym chociaż parę słów lub zdań udało się zamienić, dzięki jak co roku i mam nadzieję, że następny raz to już na pewno Coltem przyjedziemy :)
Colt CA1A 'GTi'
Kct
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 146
Auto: CA0,E39 540i,TypeR FK8,Eclipse
Województwo: Śląskie
  • Strona WWW

Postprzez Major » 28 lip 2020, o 00:03

Mega podziękowania i gratulacje dla organizatorów za zlot który nie był nudny i wszystko wyglądało na dopracowane tip top. Miejsce FAJNE czyste ale właściciel ten chuj parkingowy cieciuch to sztywniak i nasram mu negatywów na googlu, skoro nie nastałem Eddiemu na pace.. Chciałbym wymienić każdego z osobna ale tego się nie da zrobić bo oczy same się zamykają. Na przyszły zlot przyjadę jeden dzień wcześniej bo 3 to dla mnie za mało ale 7 za dużo. Oby tryb pracy na to pozwolił.
Tomchuckowi gratuluję wspaniałych dzieci i tego że się z nimi tak super bawił.
Temu Panu podobnemu do Tomchucka gratuluję decyzji zawodowej i trzymam kciuki. Nie będzie łatwo jak coś to pytaj - udzielę wskazówek jakie poznałem (przepisy itd)
Wizerowi dziękuję za wyznanie i tatuaż <3 mam nadzieję ze do dziś się nie umyłeś i dumnie z nim kroczysz.
Ekipie z domku nr 7 za porządki non stop, dzięki wam nie musiałem zapierdalać hihihi..
Bobkowi i Dymanowi za mega uśmiechy na twarzach i szczególnie przesłuchanie Dylana o 4 rano : gdzie byłeś, co robiłeś, po co, idź spać :D
Murzynowi za braterska postawę i przylot samolotem z Dortmundu specjalnie na zlot. Oby takich braci więcej.
Xiao za koronkę <3
Kct za przyjazd bmw - przynajmniej nie zostaliśmy zlinczowani jak roxall z laguną..
Atomowi, za Basię :D
Świstakom za podjęcie decyzji o niebezpiecznej wyprawie do Sosnowca na odwiedziny mojej dziupli :D
Aquariusowi za to że mimo mnie nie lubi i chodzi z miną jak kot srający na pustyni, to był i godnie reprezentował swój region, oraz za kilka chwil szczerej rozmowy.
Amdzejowi łajdakowi za przewodnictwo w lokalach gastronomicznych oraz doradztwo przy bibelotkach.
Emi za mega energię która w sobie masz, za zachcianki które się pojawiają, np jak rozpalenie grilla po to żebyś se poszła siedzieć w chatce na wzgórzu i zapomniała o tym wielkim głodzie :D
Miśce za list motywacyjny i zaproszenie do przeprowadzki :D i w sumie też za przesłuchanie detektywistyczne na temat przeszłości. Zastanawiam się czy nie robisz jakiejś osi czasu z tego powodu :D
Schizowi za przyjęcie na zlot kampiego, Gero, Szymona, kleja, i innych z baneru. Ps pozdrowienia dla babci.
Łysemu za ostatnią zupkę prosto z Pekinu. Na prawdę całkiem inna niż te co znamy z naszych sklepów.
Słowa podziwu też dla mamy Pawła ze mówiłem jej tyle razy że on rzyga a ona nawet nie wyszła. Przynajmniej na gitarze nam chwilę zagrałeś Paweł, ale następnym razem zostań dłużej. Zawsze szybko uciekasz :(
Dla nowych osób które widziałem ale niekoniecznie mieliśmy czas na rozmowę - wpadnijcie jeszcze kiedyś :)
I teraz gorzkie żale.

Wiwi - ciągle szukałem jakiejś małej rudej tajemniczej zamaskowanej osóbki która nagle wychyli się zza drzewa i mnie przytuli.. Rozumiem że musiałaś mieć ważne powody i przyjmuje to za usprawiedliwienie.
Sam na siebie muszę na psioczyć ze zlot był chwilę temu a ja już połowy zlotu nie pamiętam :( niestety jestem tak zawalony obowiązkami że miejsce w głowie niczym kamerka w aucie, nadpisują mi się wydarzenia.

Mimo wszystko jesteście wspaniali, kocham z wami przebywać, mam nadzieję że będziemy na zawsze mieli dobre kontakty!
Auto-Laweta do 3,5t
Katowice i Okolice (Śląskie)
533-583-993
Major
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 166
Auto: Firmowe

Postprzez terminus » 28 lip 2020, o 02:36

A moje podziękowania są po prostu w wątku ze zdjęciami... ;-)
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski ;-) - od 1993r.
Szukasz grafik?
Szukać mnie na jabberze.
terminus
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 167
Auto: Carul lui Dracula

Re: Kilka słów podziękowania :)

Postprzez wizer » 29 lip 2020, o 20:36

No dobra teraz JA..

Na wstępie chce jak chyba każdy podziękować głównym organizatorkom zlotu, Miśce i Andrei za bardzo wielki wkład włożony w jego organizację, organizatorzy pomocniczy (Eddie i Galping) także pomogli w jakimś stopniu..

Całej ekipie 7dniowej za mega pozytywny klimat i super miejsca zwiedzane, jesteście wielcy;

Andrei i Krystianowi za dokarmianie mnie pysznymi tostami;

Schizo, super było wypić wspólnie Fortunke;

Major i Murzynek, fajnie ze pokonaliscie taka odległość tylko żeby spotkać się z takimi świrami jak MY;

Dylan i Benek, zlot bez was były jakiś taki pusty, fajnie ze jestescie;

Amdzej I Emi, wasza pozytywna energia jest nie samowita;

Patrycja z ekipa, mam nadzieję że u was wszystko w porządku bo smutno mi było jak widziałem co się dzialo;

Danielo I Ola, miło było was spotkać, szkoda że tak rzadko was widuje na rejonie ale naprawdę robię co moge;

Aquarius, ty jesteś powoli tak wieczny jak cały klub, nie ma chyba zlotu, miedzyregionalki na której Cię nie było, cieszę sie ze i w tym roku mogłem Ciebie spotkać kolego;

Tomchuck[COPYRIGHT SIGN], ciezko było sie połapać który był prawdziwy szczególnie po paru % ale Ciebie nie da sie z nikim pomylić, bardzo fajnie było Cię spotkać jak co roku, podslyszec o paru twoich projektach i pokaźnym garażu;

Kurka do każdego mam coś napisać? Chyba sobie to później edytuje i dopisze z kompa..

--------
Teraz minusy, a troszkę ich będzie..
Ludziom którzy nie potrafili zrozumieć tego że spotykamy się raz w roku i chodzili skarzyc, kofidenci..

Do klubowiczów(nie wymienię po nickach) którzy mieli jakieś żale, że tam coś nie pasowało, że organizatorzy dali TAM DUPY, TAMTO ZEPSULI..
Przypomnę wam te słowa jak WY będziecie organizować zlot (A z tego co już słyszałem sa plany na XIV zlot w którego organizacji będziecie brali udzial)..
Na waszych zlotach także nie było idealnie, ale nikt głośno wam błędów nie wyrzucal, pomimo że nie jeden zlot już organizowaliscie i powinniście wiedzieć co trzeba poprawić..
Jak się zastanawiacie o kim mowa, to dam wam wskazówkę - zawsze z tymi osobami rozmawiałem, ale jak słyszałem ich narzekanie w tym roku to sie nawet do nich nie zblizalem i starałem sie nie rozmawiać..

Przykre ze większą część podziekowan zajęło mi przykre słowa ale co niektórym klubowiczom chyba będzie trzeba kupić SNICKERA żeby nie gwiazdorzyli..

Wysłane z mojego LG G8X przy użyciu Tapatalka
wizer
Organizator zlotu
Organizator zlotu

Dostał piw: 86
Auto: ASX
Województwo: Wielkopolskie

Postprzez Miśka » 29 lip 2020, o 22:38

Dziękuje, że byliście.
Może było kilka niedociągnięć ale za to góry ładne i piwo zimne:P

Wielkie dzięki dla tych co mi wybawili Młodą (Amdżej łajdaku, Wizer,Edi vel parówka, Usi, Arkady... kogo przeoczyłam ??). Jesteście cudownym materiałem na przyszłych ojców, mówię wam to ze 100% odpowiedzialnością :P

Gigantyczne DZIEKI dla Andrei, Galpinga, Eddiego i Usuckiego - suuuuper się z Wami pracowało, spędzało czas, wsciekało i szukało optymalnych rozwiązań :*

Murzyn - wiesz gdzie masz iść się zapisać :P
Majoru - żadnych podstępów nie było i miło się słuchało historii z życia. ps Przypilnuj Murzyna żeby sie zapisał (on wie gdzie:P)

Emi -> ty powinnaś władać mikrofonem bo ja się nie nadaje do publicznych wystąpień :D

Atomowscy - Będzie fajna rodzinka. Zbieram akcesoria z jednorożcami i przekaże w odpowiednim momencie.

Tomchuck, ubieraj się cieplej ;)

Ajj i dziękuje za foty Termi, Xiao, Popusia ... Dzięki wam przypominam sobie, że mam zmarszczki i to już nie ten wiek :P

Alkanick, szkoda że zwiałeś bo zdążyłam się niezdrowo zainteresować subaru i naklejką son goku (dobrze pamietam?:p) czy jest szansa ze nie tylko ja lubię "#$#@#$" anime?! :D

W sumie to starałam się z każdym słowo zamienić, w końcu to jedyna taka okazja w roku.

Wszelkie negatywne opinie oczywiście biore na klate, także śmiało ;) Dla potomnych, może dzięki temu formuła zlotu będzie dopracowana do perfekcji.
Maichu
Miśka
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 57
Auto: colt cj1a

Postprzez Andrea » 29 lip 2020, o 22:48

Moje podziękowania będą krótkie.
Pierwsze co bardzo dziękuje współorganizatorom.
-Miska oaza spokoju
-Edi takiego człowieka z humorem szukać ze świeczka
-GalPing człowiek bezproblemowy
-Usucki zrobiłeś wspaniałe jak co roku koszulki.

Największa rolne odegraliście to WY coltmaniacy, bez was by się to nie udało.

Wizer dziękujemy za zjednoczenie nas na szlakach.
Xiao7, Popuś oraz terminus dziekujemy za wasze zdjęcia które uwieczniają nam ten wspaniały zlot.
Tomchuck po procentach nadajesz się do kabaretu razem ze sobowtórem.
Dylan, Benek, Major, Murzyn ten rok był spokojny.
Emi z Andrzejem wasza pozytywna aura udzielała się każdemu (dzięki za wsparcie z Łysym i Zło)
Atom, Marcepanowa,Macieju, Anna-Maria, Świst i świstakowa bądzcie dalej tak szaleni (szkoda ze tak krótko)
Nasza weteranka Wiwi szkoda ze nie dojechałas do końca była nadzieja

Mam nadzieje ze wszystkim się podobało, jeśli były jakieś niedociągnięcia przepraszamy,
Gratuluje jeszcze raz wszystkim wygranym w konkursach.
Do zobaczenia za rok.
Andrea
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 13
Auto: Golf4/ Lancer
Województwo: Opolskie

Postprzez przemek1602 » 30 lip 2020, o 06:59

Po pierwszym spocie mogę powiedzieć tyle- nie sądziłem że da się zrobić tak rodzinną atmosfere. Żałujemy że nie zostaliśmy na cały weekend.
przemek1602

Dostał piw: 0
Auto: Colt CJ/Galant
Województwo: Dolnośląskie

Postprzez pave64 » 30 lip 2020, o 10:44

Podziękowania przede wszystkim dla organizatorów i również dla uczestników za świetny zlot! Piękne miejsce, super atmosfera i dużo pozytywnie zakręconych ludzi! Wrzucę niedługo również swoje fotki i dementuję rozpowszechniane plotki, jakobym rzygał. :P
03.06.2014 - 05.05.2019 - Mitsubishi Colt CJ4A 1999
05.05.2019 - ... - Mitsubishi Colt CZT Ralliart 2010
pave64
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 33
Auto: Colt CZT Ralliart

Postprzez Alkanick » 30 lip 2020, o 15:01

Zostałem wymieniony to i ja podziękuję.

Dziękuję wszystkim z którymi miałem jakikolwiek kontakt przez tą naprawdę chwilkę jaką tam spędziłem na parkingu.
Dziękuję za to że jednak ktoś mnie poznał i pamiętał :) I za to że załapałem się na zdjęcie grupowe, wiem że na mnie czekaliście :taniec:
Dzięki Pave za podbicie na szczycie Szczelinica.

Miśka napisał(a):Dziękuje, że byliście.
Alkanick, szkoda że zwiałeś bo zdążyłam się niezdrowo zainteresować subaru i naklejką son goku (dobrze pamietam?:p) czy jest szansa ze nie tylko ja lubię "#$#@#$" anime?! :D

Gdyby było mnie stać to bym śmigał Evo a nie Szuwarakiem :D
No, przepraszam jeszcze raz ale miałem napięty plan przez to że mi się wlekło w waszą stronę a w niedzielę kumpel miał zawody strzeleckie na rożne rodzaje broni. Rano na drugi dzień mi dzwonił że na zawodach nie jest bo przegapił zapisy, przez plandemię się pozmieniało i miał się zarejestrować przez neta :omg: Myślałem że zjem ten telefon bo można było śmiało posiedzieć z wami do nocy...

A co to Son'ga to masz rację :P To jest ten pomniejszony z serii GT.
Haha nie jesteś sama, ja uwielbiam anime. Naoglądam się tych ładnie narysowanych dziewczyn i potem jak się przyglądam ludziom na ulicy to wpadam w podziw jak wszyscy są brzydcy, ze mną na czele :D
Obrazek Obrazek
Alkanick
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 149
Auto: WRX Hawk Wagon/Colt CA5A

Postprzez Łysy59 » 30 lip 2020, o 17:49

Ponieważ jestem leniwy,nie będę dziękował wszystkim po kolei.Generalnie chcę wysłowić dwa podziękowania:Andrea,Miśka,Galping i Eddi-do Was kieruję szczególne podziękowania.M.in.z tego powodu że jestem leniwy,nie podjął bym się organizacji takiego zlotu.Drugi powód to nie chciałbym słuchać narzekań na ewentualne ( a tak na prawdę,pewne gdybym to organizował ) niedociągnięcia organizacyjne.Nie mam twardej skóry,przejmuje się krytyką.Dlatego pełen szacunek z naszej,z Gośką strony.Doceniamy to bardzo.Drugie podziękowania kieruję do wszystkich zlotowiczów-tych tygodniowych,tych trzydniowych i tych chwilowych.Było bardzo fajnie,z resztą jak zwykle.Utwierdza mnie to w przekonaniu że każdy,obojętnie z jakiego zakątka kraju,może dobrze bawić się z każdym.Mam nadzieję na rychłe spotkanie w przyszłym roku,być może w szerszym gronie.Jeszcze raz wszystkim dziękujemy. :kciuk:
Łysy59
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 75
Auto: Colt RalliArt

Postprzez Xiao7 » 31 lip 2020, o 10:32

Major napisał(a):Xiao za koronkę <3

Nie kojarzę bym hasał w bieliźnie koronkowej, a z pewnością takiej nie posiadam. :o

W takim przypadku jest kilka możliwości:
- Musiałem się nieźle narąbać że nic takiego nie pamiętam a to jest akurat mało prawdopodobne bo w dobie wszędobylskich aparatów/kamer w telefonach z pewnością ktoś by takie wydarzenie uwiecznił.
- W Twoim przypadku nastąpiło znacznie większe spożycie a później się uganiałeś za kimś w koronkach kto mógł przypominać mnie, co pewnie też by było uwiecznione
- Po prostu miałeś jakiś koszmarny sen, albo jeszcze bardziej koszmarny (szczególnie dla mnie) mokry sen... a fuj.
Xiao7
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Gregg » 31 lip 2020, o 10:46

Xiao7...a ja myślę, że chodziło mu o to - zloty-ogolnopolskie/uwaga-kilka-nieciekawych-informacji-ale-nie-ma-co-panikowac-t12500.html. ;)
Obrazek
Gregg
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 186
Auto: Jeep GC 5.2 V8, Smart 0.8 CDI
Województwo: Nie dotyczy
  • Strona WWW

Postprzez Xiao7 » 31 lip 2020, o 11:07

Po Majorze można wszystkiego się spodziewać :lol:
Kto go tam wie, może nawet chodziło mu o "koronka do miłosierdzia" :rolleyes:
Xiao7
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Atomowsky » 2 sie 2020, o 09:56

To i od nas parę słów :
Dzięki organizatorom za wytrwałość i organizację zlotu w tym dziwacznym i pełnym niepewności roku 2020.
Dzięki zlotowiczom, za kolejny weekend w tej unikalnej atmosferze.
Dzięki Swastykowi i Usuckiemu za fajną drogę na zlot.
Terminusowi za wycieczkę.
Łysemu za przebaczenie :*
Majorowi.
Tomchuckowi za ciekawą alternatywę dla mercedesa klasy E :)
Wikolowi z rodzinką!
Wszystkim mężnym Kobietom za rzut zamachem :D
I panu konserwatorowi za zlikwidowanie wycieku w domku :)

Pozdro wszystkim i do następnego!!!!!
Atomowsky
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 87

Postprzez MuRzynowy » 3 sie 2020, o 20:17

Szybko, zwięźle i na temat :) Dzięęękuje BARDZO wam wszystkim (a w szczególności organizatorom :P ) za kolejny cudowny niezapomniany weekend :* bez Was nie było by Nas. Do zobaczenia za rok Coltmaniowa rodzinko :*
Obrazek
MuRzynowy
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 6
Auto: Mitsubishi Colt Cao GTI
  • Strona WWW

Postprzez tomchuck » 4 sie 2020, o 00:27

To jak tez krótko i zwięźle... długo to mogę o autach gadać :P
Także dziękuję zarówno organizatorom za stworzenie dogodnych warunków do wypoczynku, jak i wszystkim uczestnikom zlotu, bo bez zlotowiczów przed kim by się wykazała organizacja.. ;)
Dziękuję tym którzy uwzględnili mnie w swojej wypowiedzi :]
Ale przede wszystkim chciałem podziękować mojemu bratu bliźniakowi, który godnie mnie zastąpił w zlotowym gronie, a dzięki temu ja mogłem ze spokojem zająć się rodziną, pobawić z dziećmi i spędzić czas z żoną, którym ostatnio poświęcałem mało czasu ;)
Przepraszam za to ze udawałem ze was nie znam i za podstawienie sobowtóra, ale miło było popatrzeć z boku jak się dobrze bawicie :D
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu.
Prezes FTO Club Polska
tomchuck
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 526
Auto: FTO
Województwo: Wielkopolskie

Postprzez jerrylos » 23 sie 2020, o 14:10

Hej.
Na zlocie nie byłem, ale powiem wam, ze bardzo fajnie sie to czyta :)
Pozdrawiam :)
aktualnie 2 x GTI -> biały i srebrny
COLT "CA6A" ;) czyli 2.0 V6 150KM
CA0 1.6 16V GLXi 113KM '92 SWAP 2.0 V6 150KM' 96
CA0 1.6 16V GLXi 113KM '92 ze smaczkami z GTI
Colt c58 1.8 16V GTI 136KM '91
Colt c52 1.5 8V GLXi 84KM '89
jerrylos

Dostał piw: 36
Auto: 2 x Colt CA0 GTI
Województwo: Łódzkie

Następna strona