chętnie bym się zapisał na tą 24 kwietnia Ale wszystko z kim się Zysiu i na kiedy umówił 3 kwietnia - Ashpe 10 kwietnia - GERO 17 kwietnia - Patryk 24 kwietnia - *MysterY*
Spokojnie, każdy dostanie swoją listę robię wg. tego co dostaje na PW. Pierwsza sztuka idzie do Eddiego z podziękowaniami za udostępnienie, następna do Ashpe z racji tego, że wyślę ją razem z lotką Eddiego.
A później leci już wg. zamówień na Pw.
Nie będę tutaj pisał kto, kiedy, jak i ile bo nie wiem czy wszyscy sobie tego życzą, ale z drugiej strony nie bójcie się, że kogoś wcisnę w kolejkę po znajomości czy coś. Kto pierwszy ten lepszy, musicie mi zaufać
Witam wszystkich, chciałbym zakomunikować wszystkim, że zamówienia się opóźnią lub nawet nie zostaną zrealizowane. Problem polega na tym, że lotka po prostu nie pasuje. Jedno ze skrzydeł schodzących po szybie odstaje na ok. 2cm. Wzór wg. którego robiłem odlewy był "uszkodzony" i niestety każda kopia jest tak samo spieprzona.
Jak poinformował mnie Eddie lotka potrzebuje dodatkowego mocowania na blaszke/zaczep.. Ja niestety nie jestem w stanie takich blaszek dorabiać, bo nie mam ani wzoru ani chociażby klapy do Cj żeby wykombinować coś samemu.
Jeśli ktoś mimo wszystko lotkę chce i będzie walczyć samemu to oczywiście mogę sprzedać, ale żeby nie było później żali, że nie pasuje. Jeśli ktoś z okolic Wielunia chciałby podjechać w jakąś sobote lub niedziele na przymiarki, żebym mógł coś wymyślić to oczywiście stawiam czteropaczek.
Wszystkie pomysły jak rozwiązać ten problem są mile widziane.
Mam nadzieje, że Eddie wypowie się na temat tych blaszek.
Przede wszystkim przykro mi, że tak wyszło. Niestety nie miałem opcji przymierzyć lotki do klapy przed wysyłką do Zysia (na moim ciągle wisi lotka, a CJ bez żadnej lotki to w okolicy raczej biały kruk...) Dopiero gdy miałem lotkę z powrotem u siebie, a Ashpe miał już pustą klapę - przymierzyliśmy i przeżyliśmy minizawały. Ale tak jak Zysiuu napisał - blaszki. Nie wszystko jest stracone. Montując lotkę na śrubach/kleju od góry oraz lewe skrzydło możemy potem 'naciągnąć' prawe skrzydło i przykręcić w stylu lotki Sport Edition: Wg mnie powinno to rozwiązać problem. Mam nadzieję, że w tym tygodniu odbiorę moją lotkę od lakiernika i sprawdzę to rozwiązanie. Jeszcze raz przepraszam, nawet nie spodziewałbym się, że lotka która kosztowała tyle kasy może okazać się uszkodzona w taki wprost chamski sposób. Oczywiście nie winię za to Pioruna, raczej też nie wpadłby na pomysł sprawdzić czy lotka jest prosta.