tresorex napisał(a): Po co się bawić w lutowanie skoro jest dużo 1.6?
ludinho1 napisał(a):a czy nie łatwiej poprostu sprzedać całe auto i kupić 1.6 . podziwiam ludzi z takimi pomysłami żeby wymieniać silnik na większy

ludinho1 napisał(a):a czy nie łatwiej poprostu sprzedać całe auto i kupić 1.6 . podziwiam ludzi z takimi pomysłami żeby wymieniać silnik na większy

Masz rację i tak też najprościej zrobić i wiesz ze wszystko będzie pasować tylko może źle szukałem ale mało jest takich ogłoszeń w mojej okolicy albo też źle szukam:Dtresorex napisał(a):Najlepiej kupić silnik z wiązką elektryczną i ECU. Po co się bawić w lutowanie skoro jest dużo 1.6?
jest to bardzo słuszna uwaga i też mam taki zamiar bo nie sztuka jest zrobić mocniejsze auto a mieć hamulce z wozu konnegoozzy89 napisał(a):Poza tym warto też wtedy pomyśleć o bezpieczeństwie i zmienić też hamulce.
Pitus napisał(a): skrzynia biegów może pozostać ta sama?:)
Pitus napisał(a):
Narazie cała operacja się odłożyła bo trudno znalesc kompletny silnik :/

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości