Taki cfaniak mi się trafił u makarona - korek ze 2 kilometry, a ten na bezczela! ...po dociśnięciu do barierki już nie był taki cfany...a spodenki do prania
Często oglądamy filmiki ze stłuczek i zastanawiamy się jak to możliwe, jak do tego doszło... Otóż w piątek ta sytuacja dość dosadnie uświadomiła mi, że chwilowe zamyślenie na drodze może okazać się fatalne w skutkach. Na drodze myślcie o drodze, a o wszystkim innym - na postoju! https://youtu.be/8RqHSExOWhI
Niektórzy w ostatnim momencie zjeżdżają z autostrady...
...a inni po prostu jadą - było ciepło!
Nasi rodacy też są wyluzowani...pan po akcji stwierdził przez radio, że głowa go rozbolała i musiał popić tabletkę - i w ogóle o co tyle krzyku, przecież do bariery miałem spokojnie ze dwa metry! ...taaa jasne Najlepsze jest to, że za 2 km miał stację benzynową i mógł spokojnie stanąć...no, ale co tam, lepiej kogoś zabić!
Niestety bywają też często takie sytuacje Ta konkretna "przyjemność" kosztowała 500 € i nakaz przeładowania samochodu...po długich negocjacjach bardzo szybko się oddaliłem bez przeładowywania ...pół tony za dużo i taka afera
btw...w Austrii jest całkowity zakaz używania kamer w przestrzeni publicznej! Za nagranie kamerą samochodową grozi grzywna do 10.000 €. A za notoryczne używanie rejestratora nawet 25.000 €!
...to znowu ja Filmik tak na świeżo - debili nie brakuje! Swoje przemyślenia skopiuję z youtuba: "...czarne okularki, "zimny" łokieć i ałdi w tdi! Nie wiem czy bardziej zirytowało tego pana moje mocniejsze audio czy mocniejszy samochód, ale postanowił być przede mną nawet za cenę życia ludzi będących już na przejściu dla pieszych! Widząc, że nawet nie zwalnia, zatrąbiłem i ludzie przystanęli w ostatnim momencie - nawet jedna starsza Pani pogroziła mi ręką bo chyba się wystraszyła, ale przynajmniej nikt nie wpadł pod Audi...no i tak się pan śpieszył, a na kolejnym skrzyżowaniu stał na światłach jak wszyscy...głupota w najlepszym wydaniu!"