Małe te koszulki, rozmiary dla moich bratanic (4-8 lat) a męskie rozmiary (6xl) są??
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Jak wspominałem, po Zlocie będzie możliwość dorobienia sobie takiej koszulki, teraz już nie będzie ona niespodzianką bo już je widzieliście, więc jeśli znajdą się chętni to proszę wpisywać się na listę. Lista będzie do 24 sierpnia 2014r, czyli mamy miesiąc od dnia dzisiejszego. Koszt koszulki będzie to 35 złotych czyli bez zmian, a jeśli chodzi o przesyłkę to jest ona w gratisie, lecz tylko do regionów/moderatorów. Zaczynam listę chętnych Osób które już mi mówiły o takowej koszulce.
Uprasza się również o dobre wpisanie nicku, taki jak będzie na liście, taki będzie na koszulce. Wielkość Liter i ilość spacji, znaków ma znaczenie !
Wpłaty tradycyjnie nadal będzie przyjmowała DwColcia.
Rozmiarówka na pierwszej stronie tego tematu. Alien, proszę o podanie rozmiaru !
1. Rozmiar L; Gregg; [M] - 1 szt. 2. Alien_exe 3.
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993