Do CZtki? Licz na to, może 700 jak co się przyfarci...
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
No ewentualnie zgodzimy się na dotarcie samej wybranki.... Tak przy okazji macie tam jakiś lokalny mały browar? Tak żeby piwo było dobre a nie przemysłowe? Najlepiej nie pasteryzowane...
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Termi) jezeli chodzi o wlkp to praktycznie caly asortyment z browaru fortuna.
Co do czerwonej suczy to mam problem prawdopodobnie z zawieszeniem z przodu. Tak skrzeczy ze ludzie się oglądają i będzie to albo amor albo poducha. Jezeli poducha to pól biedy bo mam nowy kompie na zmianę. Jezeli to amor albo cos innego to juz nie będzie fajnie bo najzwyczajniej w świecie nie mam kasy.
Cholera, a ja swój spryskiwacz zamontowałem tak jak fabryka przykazała... na szczęście część jest klejona, nie będziecie się ze mnie śmiać Kilka trytytek też mam