Wiecie co? Strasznie mnie drażni taka postawa "nie wiem czy dam radę podjechać", "nie wiem czy się wyrobię do tej pory" etc. Spot to nie jest coś SPONTANICZNEGO, tylko z góry zaplanowane spotkanie z bardzo dużym wyprzedzeniem. Ze wszystkimi innymi też się umawiacie na "może"? Jak nie możecie wpaść to nie sprawiajcie pozorów. Peace.
Maniaki trzeba chyba ustalić godzinę spotu? Proponuję 17.30, co wy na to ? Ja bym mógł być max na 18 wcześniej nie dam rady... a nie sądzę, że będzie wam się chciało długo siedzieć a nie chciałbym wpaść na sekundę i się zaraz rozjechać...
Ja proponowałem 16:00 ale dostosuję się do większości.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Cool - kto będzie to będzie. Kurczę nie mam jeszcze opłatka, ale ogarnę dzisiaj temat, a jak nie dzisiaj to jutro. Poza tym zapowiada się spot w ślicznej zimowej aurze. Wziąć ze sobą statyw + aparat + pilot zdalnego sterowania?