Witam, moze czas na jakieś głosowanko kiedy odbędzie się kolejny spot, proponuje Zegrze w taki upał ;D posiedzieć nad wodą
rav88pl napisał(a):proponuje Zegrze w taki upał ;D

DED napisał(a):ja jednak proponuje Kosewko

Tomi napisał(a):Rozumiem, że lipcowe terminy obecne na liście ze względu na Zlot?

Tomi napisał(a):Rozumiem, że lipcowe terminy obecne na liście ze względu na Zlot?
DED napisał(a):ja jestem za tym by zrobic spocik w miare szybko w czerwcu i jeszcze na pcozatku lipaca a potem tez zlot

krotka napisał(a):BTW: skąd piątek w rozpisce, czy zamiast 18,19 nie powinno być 19,20?

DED napisał(a):pewnie misiek sie walnal

emislodka napisał(a):ja tylko niestety nie wiem gdzie jest ta stała miejcówka spotkan ale jestem chętna:)

macieekg napisał(a):Chciałbym się z wami spotkać ale do NDM to ja nie pojadę, bo teraz czas jest na wagę złota

macieekg napisał(a):A może gdzieś na południe od warszawy? Chciałbym się z wami spotkać ale do NDM to ja nie pojadę, bo teraz czas jest na wagę złota

Nie unoś się takDED napisał(a):i co np oczekujesz od kogos kto nie jest z tamtych okolic ze cos zaproponuje ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości