Terminus super fotki
Aga mówiłaś, że tylko ty głupie miny robisz hehe tak więc zapewniam Cię, że nie jesteś już jedyna

Hranek napisał(a):A tu tak na szybko

misiekwwl napisał(a):Hranek, fajnie ale za szybko zdjęcia przeskakują

misiekwwl napisał(a):Terminus,
a nie możesz tego gdzieś wpakowac do pobrania bo chciał bym mies to na kompie![]()

Terminus napisał(a):Jak kończy się pokaz, na ostatnim obrazku, pojawia się w lewym dolnym rogu podkreślona nazwa albumu, jak klikniesz to polecisz na picasę, do albumu i możesz sobie pobrać obrazki.
Hranek napisał(a):Misiek wiem ze szybko, ale nie miałem dzis za bardzo czasu, poprawie niedługo jak bede mógł

Tygrysek120 napisał(a)::) A ja Wam zostawiłam pozdrowionka na czarnej CJ-ce, która stała pierwsza od wejścia

Tygrysek120 napisał(a):Ten napis jest bezcenny
Tygrysek120 napisał(a):Ja byłam ok 18-19
jagos napisał(a):byłem w Forcie o 16:40

jagos napisał(a):byłem w Forcie o 16:40, ale nie bylo na dole zadnego Colta. Pojechalem pozniej do MUCHACHO i tez nic... gdzie sie pochowaliście??a tak szybko gnalem ile fabryka dala(115km/h)

Jagos! Nawet po tym zamieszaniu ze ślizganiem się na okęciu nie zapisałeś sobie telefonu do kogoś?jagos napisał(a):byłem w Forcie o 16:40, ale nie bylo na dole zadnego Colta. Pojechalem pozniej do MUCHACHO i tez nic... gdzie sie pochowaliście??a tak szybko gnalem ile fabryka dala(115km/h)

Tygrysek120 napisał(a):Wiem wiem Misiek mogłam się przywitać, ale prawie chodzić nie mogłam :41: i dlatego zostawiłam wam pozdrowionka na autku

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość