Ciekawe skąd te 150KM, możliwe, że ma babola w DR i wpisane 113kW bo nie było takiej wersji. Cena zawyżona podobnie jak moc. Póki co wygląda najładniej ze wszystkich jaki były do tej pory na sprzedaż u nas.
No przyznaje się byłem obejrzeć, szkoda czasu... Ale skoro prosicie o zdjęcia silnika to proszę.. Prowadziłem już CA GTi o mocy 140KM, a te 150KM to góra 100KM.. Na benzynie, bo na gazie wolałem nie sprawdzać.. Cena jaką wynegocjowałem z sprzedającymi to 9500zł.. ----------------- Zapomniałem dodać że licznik był kręcony, skąd wiem? 4lata temu to auto było na sprzedaż z wyższym stanem licznikowym, chyba że ktoś na wstecznym napie**** żeby się cofnął.. 4lata temu auto wyglało TAK: A opis brzmiał:
Witam mam do sprzedania jedyny w swoim rodzaju Mitsubishi MIRAGE Z 1998 ROKU silnik o poj,1.8 16V Z SEKWENCYJNYM GAZEM spalanie 9 litrów gazu w mieście tj.18 zł !!!zero straty mocy na gazie Auto w rodzinie od kilku lat kupiony od pierwszego właściciela który sprowadził ten samochód z USA na mienie właściciel po 70-tce !!! samochód miał wtedy przejechane 24 tyś mil tj.37 tyś km!!!w tej chwili ma przejechane 56 tyś mil tj.90 tyś km przebieg jest 100% oryginalny możemy jechać śmiało do każdego serwisu na sprawdzenie autentyczności przebiegu oraz jego stanu technicznego samochód jest w idealnym stanie silnik nie myty nie picowany zero wycieków!!!5 tyś km temu został założony gaz sekwencyjny za prawie 3 tyś zł dokumenty do wglądu butla w kole oraz zmieniony olej w silniku świece które były jeszcze oryginalne oraz rozrząd który był również oryginalny !!! zawieszenie oraz silnik jest na prawdę w rewelacyjnym stanie. Środek bardzo zadbany. Pod względem technicznym igiełka, silnik śmiga super, pali na dotyk. Olej i filtry wymieniane co 10tyś.Nie będę pisał jak to auto jeździ bo po prostu trzeba się samemu przejechać w końcu to 130 KM.Miało zostać na lata dla tego wszystko było robione bardzo dokładnie jak i tylko na oryginalnych częściach jednak powiększa mi się rodzina i jestem zmuszony auto zmienić na bardziej rodzinne . Samochód jest wyposażony w el.szyby,el.lusterka,wsp.kierownicy,klimatyzacja,tempomat,centralny zamek,2x poduszki powietrzne,szyberdach elektryczny,Felgi aluminiowe 15' z bardzo ładnymi oponami szyby przyciemnione folią z najwyższej półki dach,słupki oraz klamki w CARBONIE piękny efekt który kosztował mnie 1400 zł!!! cena jest naprawdę rewelacyjna za taki samochód ,przegląd oraz ubezpieczenie ważne jeszcze 11 miesięcy Kontakt : Tel 608 *** 485 pozdrawiam Kamil (nr. telefonu utajniłem, jeżeli ktoś zainteresowany nich pisze PW podam numer do byłego właściciela)
4g93 sohc 115KM ten sam co w carismie Co do licznika to może nie był kręcony, bo jest w milach i nie wynosi 83tys km tylko 83tys mil. W stanach mieli dobre wyposażenie bo z tego co widzę pod maską to chyba ma kontrolę trakcji
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
O tym nie pomyślałem, nie miałem jeszcze miśka z tempomatem więc nie wiem jak jest sterowany. A wspomniałem o kontroli widząc membranę na przepustnicy.Ale faktycznie nie widzę solenoidów sterujących...
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
U mnie kontrola trakcji jest tak samo sterowana jak tempomat membraną na przepustnicy W starszych mitsu było jeszcze spotykane rozwiązanie z dwoma linkami gazu...
jerrylos on jest oklejony folią. Nie zmienia to jednak faktu, że też nie wiem co autor miał na myśli wybierając ten kolor i dodając do niego te białe akcenty.