<spoko> już zasysam. Trzeba tylko przeczekać 40 sekund zanim pojawi się odpowiedni przycisk do kliknięcia Mam nadzieję, że jest tam mój Colcik. Twój filmik jest jedynym dowodem na to, że przynajmniej na kilka sekund pokazał się na spocie A moja siostra już się pytała czy będzie na youtubie
na Coltmanii jakoś od połowy 2009... Tęskni za Coltem od 2012...
jak sie zarejestrujesz to ten czas redukuje sie do 25 interesuje mnei czy jest dzwiek.. bo specjalnie dobieralem trcohe kiczowata ciezke zlozona ze starych "hitow" ale youtube niesttey powiedzialo ze to jest "be"...
Anda, u mnie jest OK. Jak klikniesz "pobierz plik" to później musisz poczekać aż odliczanie z 45 zejdzie do 0 w prawym dolnym rogu i wtedy pojawi się przycisk do kliknięcia
---
rety, DED... faktycznie muzykę to mało wyszukaną wrzuciłeś Ale działa!!!! Dzięki
wiesz co.. malo mam czasu by siedziec nad tymi filmikami.. skonczylem go wczoraj po 2 w nocy.. spalem 3 godziny... chcialem byscie mogli go chociaz obejrzec- jest zrobiony- na bardzo szybko ... a co do muzyki- chcialem miec troche smiechu... pozatym myslalem ze go youtube pusci.. by sklecic filmik- uwierzcie mi ze trzeba sie napocic- ja musze miec cisze i spokoj.. do tego jakis pomysl i sporo czasu by posiedziec przed swoim kompem w domu- a niestety to jest najwiekszy klopot... musialem tez zobaczyc jak ta kamera sobie poradzi... jakbym chcial go zrobic lepiej to byscie czekali do lutego- a tak macie chociaz mala pamiatke... inna sprawa ze co tu mozna sklecic z Coltow miedzy filarami parkingu hipermarketu nie ma to jak lato...
nie no spoko, wyszło bomba w pewnym momencie już się wczułem w te rytmy Nawet przypomniało mi się jak to mówił Bolec w "Chłopaki nie płaczą": coco jumbo i do przodu! (już nie mówiąc o potańcówkach z czasów podstawówki )
dokladnie ta muza dodaje troche radosci i smiechu w tym w sumie malo zabawnym otoczeniu.. pozatym moglbym wrzucic Nightwisha czy np jakas Shakire... jeden to lubi drugi nie... a te stare wakacyjne hity chociaz zna kazdy.. i sporej grupce z nas kojarza sie z dosc fajnym wiekiem