Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Ja również dziękuję za wspaniały pod względem frekwencji Spot przez duże S Było jedwabiście! Zgrana ekipa, doborowe towarzycho, czego chcieć więcej Dziękuję za długopis od Mikołaja/ki Powrót w deszczu i z tłustą od wosku przednią szybą podniósł mi ciśnienie, ale czego się nie robi dla dobrej zabawy Terminus+aparat=kłopociki Hubeeert wpadaj częściej!!!!!!!
Spocik super co prawda to moje pierwsze spotkanie z ta ekipa ale na pewno w miare mozliwosci zjawie sie na kolejnych spotach mikolajkowy prezencik spoko
Mam jeszcze kilka, ale ten rumuński program nie chce ze mną współpracować. Jak się ogarnie to wrzucę resztę. I nie pytajcie dlaczego tak dziwnie poustawiane, bo nie wiem. Coś nacudowałam. Oglądać, nie gadać.
fot mnóstwo następnym razem możemy się poustawiać CA0 z jednej str CJ z drugiej i wymieszać C5x i CZ i wszystkie dupeczkami do siebie Filmik pełen zdjęć