Mystek moze do tego czasu kumpel się wyrobi z naklejkami <hahaha> nie no myślę że w tym tyg będą co tak wczas spadacie ? Ja już chciałem zaproponować żeby namioty rozłożyć i zrobić 2 dniowy :hyhy:
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
colt to bardzo wygodne auto do spania byłem z 2 kumplami na przeczycach i prawie całą noc spaliśmy w 3 w colcie nad ranem 1 kumpel co spał z tłu się zdenerwował ma gdzieś 190cm wyszedł na dwór nadmuchał materac i poszedł w kime
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
#Wind - ahahah, pić nie będziemy jako kierowcy, więc melanż nas nie poniesie
#Nitrus - tak mi mów! Tak rzuciłem hasłem, ale wszystko tak naprawdę wyjdzie w praniu.
#Snajp - do 20 max! A później spokojny powrót. I nie jedziemy autostradą tylko normalnie przez Chrzanów, Zabierzów itp, Nie dam w sumie 36zł zarządcom A4
Tobie w ogóle dobrze przez Kraków frygać? Nie lepiej od razu na Śląsk przez Wadowice i Oświęcim? Teraz patrzę, to 15km nadrabiasz jadąc przez Kraków. W sumie w przypadku 1.3 to bez różnicy, 10zł w tą czy w tamtą w przeliczeniu na paliwo
Teraz w ogóle tak patrzę i kurna ten spot dopiero za 2 miesiące praktycznie! Ja się nastawiałem, że to w marcu już za 2 tygodnie kurna! Obadałem grafik ponownie i 20 kwietnia idę do pracy :/. Ale poproszę kierownictwo czy mogę wyjść o 15 wtedy, powinni mnie puścić, bo z reguły i tak pracujemy do 16-17. Więc jak coś Wind i Snajp to byśmy się umówili o 15:30-40 gdzieś w Krakowie pod Geantem/Krokusem i wylecieli. Przyjad na 17 by był na miejscu. No chyba, że chcecie być na tą 16, to sobie polecicie w dwójkę, a ja dojadę sobie spokojnie godzinę później.
No to super Wind Snajp też sobie na spokojnie z Zako dojedzie do Krakowa. Ja będę potrzebował tylko czas na dojazd do domu, wykąpać się, przebrać, zabrać aparat i ogień pod Geanta . Gdzieś wyczytałem, że kierownicę masz w planach zmienić?
Zależy czy się trafi do tej pory jakaś kiernia okazyjnie
Co do miejsca spotkania przed wyjazdem to snajpowi chyba bardziej by pasowalo z zakopianki polecieć obwodnica, wiec może parking pod leroy merlin i factory w modlniczce byłby lepszy. I odrazu wylatujemy wtedy na zabierzów lub też przez olkusz kwestia do dogadania.
#Maik - 20. kwietnia, godzina 16:00 a miejsce podawał Nitrus na google maps gdzieś na drugiej stronie tematu.
#Kamil - nie ma problemu z Bielska przez Kraków też będziesz frygał? Czy gdzieś na Śląsku się spotkamy? My na GPSie będziemy frygać, od czego są smartfony!
maik0000 napisał(a):To jaki termin dokładny no i miejscówa
dokładnie tak jak Mystek pisał 20 Kwietnia o godzinie 16:00 dla nawigacji adres: Chorzów ul. Głowna numeru wam nie podam bo to jest w polu a mapki tak jak pisał mystek są wcześniej no i w razie zgubienia służę Swoją nawigacją telefoniczną dobrze by było gdyby każdy miał ten numer w telefonie 505245060