Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

wiwi napisał(a):A nie chcecie zaakcentować, że to też 7 rocznica powstania coltmanii![]()
![]()
Mazowieckie właśnie z tego powodu spotyka się 20 kwietnia z lubelskim w połowie drogi do siebie, żeby w ten sposób uczcić ten fakt
Przenosiny na nowe forum to przenosiny, a rocznica to rocznica

GERO napisał(a):Mój poprzeni post nie był przyzwoleniem na przeginanie, a informacją dla inncy moderatorów, że ktoś ten dział regularnie odwiedza. Trzymajcie się tematu, nawet samymi paznokciami jeśli trzeba.

Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

Tovija napisał(a):Ja mogę wziąść węgiel i jednorazówki już pisałem o tym w innym temacie. Powiedzie tylko ile czego wziąść mam.
Tak wstępnie widzę, że będzie nas (łącznie z wątpliwymi osobami) ok. 30 sztuk. Tacki mam pakowane po 20 sztuk minimum a sztućce po 10 sztuk więc myślę, że wyglądało by to tak:
2x tacki pakowane po 20 szt. = 40 sztuk
a skoro tacek 40 to już i na zapas jakby sie połamały:
4x widelec pak. po 10 sztuk
4x nóż pak. po 10 sztuk
4x kubek 0,2l na zimne napoje pak. po 10 sztuk
1x węgiel drzewny pak. po 2,5 kilo
ze dwie, trzy kostki rozpałki
będzieta pić też gorące napoje ? (kawa herbata etc) ? zimne pewnie każdy załyczy ale jakby co moge wziąść jeszcze odpowiednią ilość kubków na gorące napoje.
Handluje tymi rzeczami więc "wicie... rozumicie..."Weźta tylko dla mnie rozganizujta kiełbachy i coś do picia

Razem od 27.01.13 

Powrót do Spotkania międzyregionalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość