Udał się spot?? A gdzie obrazki?? mnie nie było i już figa??
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
ja również dziękuję za miły spocik Nie wszystkich udało mi się spotkać ze starej ekipy z tego co widzę, bo część chyba zniknęła między Arkadią, a Bemowem, ale mimo wszystko z tymi, którzy zostali było fajnie jak zawsze Thanks )
Spocik jak zawsze udany mimo ze na bemowo juz nie dotarłem. Dzięki wszystkim obecnym, fajnie ze przyjeżdża coraz więcej nowych osób,widać ze Coltmania się rozrasta , miło było spotkać się ze starymi i poznać nowych klubowiczów no i mam nadzieje ze na następnym spocie będzie nas jeszcze więcej
i ja również dziękuję za fajny spocik Fajnie było chociaż w Arkadii na początku było ciężko zebrać wszystkich w jednym miejscu Ja na szczęście przyjechałem pierwszy i to inni kombinowali żeby stanąć niedaleko
na Coltmanii jakoś od połowy 2009... Tęskni za Coltem od 2012...
Miło było Was wszystkich poznać. Dzięki za tę możliwość. Szkoda, że mogłem wpaść tylko na chwilkę... Mimo że tak naprawdę spędziłem z Wami tylko chwilę na parkingu, cieszę się, że byłem
To i ja napisze, spot był super. Fajnie było poznać tak wielu nowych coltmaniaków (że niby ja taki stary aż na 3 spotach byłem ) Szkoda, że się musiałem tak szybko zwijać, ale ja przyjezdny i mam ładny do domu kawałek. Oczywiście nie mogę się doczekać następnego spotu.