Nadszedł czas na kolejny spot. Postanowiłam zająć się organizacją, zobaczymy czy podołam Tak więc proponuję spotkać się 24.05 o godz.15.00 tradycyjnie na parkingu przy Decathlonie na Bielanach Wrocławskich. Co do atrakcji to jestem otwarta na propozycje . Można zrobić grilla, można pójść na gokarty, można pójść na laser tag'a (dla niewtajemniczonych: http://www.kwateraglowna.pl/). Rzucajcie pomysły
Widzę, że żadnych nowych propozycji nie ma, więc proponuję grilla na Maślicach jak ostatnio Ja jednego grilla mam, przydałby się jeszcze jeden. Żarełko oczywiście we własnym zakresie. Colcia zaproponowała jeszcze gokarty. Możemy przed grillem się przejechać jeśli Wam to pasuje
Lista osób chętnych na spot: 1.DwColcia 2.malinova 3.maik0000+Paulina 4.wikol 5. Rysiek (?) 6.
Lista osób chętnych na gokarty: 1.DwColcia 2.malinova
chętnie też bym wstąpił po latach na spota, ale jednak raczej zmuszony jestem odpuścić z kilku powodów Colt dalej nie gotowy (czeka na klatkę i sprzęgło spiekowe) Lancer niestety 2 dni temu został skasowany drugi Colt rok temu umarł a pozostałe 2 lancery już na złomie niestety a poza tym nie chciałbym popsuć komuś humoru, tak więc życzę miłej zabawy i dobrej pogody
Pozdrawiam Deo
II v-ce Mistrz Rajdowych Mistrzostw Wrocławia 2016 w klasie "2" II v-ce Mistrz Wrocławskiej Ligi Time Attack 2012 w klasie "0" II v-ce Mistrz Wrocławskiej Ligi Rajdowej 2012 w klasie "0"
Jeśli niebo nie spadnie nam na głowę, to i ja przyjadę z Madzią - w końcu się poznamy. Do tej pory udawało się nam odwiedzać tylko spoty Mitsumaniaków.
Dziękuję wszystkim za przybycie mimo niezbyt pięknej pogody. Było naprawdę miło i przyjemnie. Jedzonko było dobre,na gokartach nikt nie ucierpiał i nawet nie padało nam za mocno na głowę więc spot na duży plus
A teraz nasze czasy : Kart 2 : DwColcia (38.888) Kart 13 : Maik (40.215) Kart 14 : Malinova (41.190) Kart 9 : Dziewczyna Maika (41.411) Kart 1 : Taero (41.827) Kart 5 : Dziewczyna Taero (51.052)