Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Spotkania międzyregionalne
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

Zlot Międzyregionalny - Krasnobród 01-03.02.2013

Odpowiedz

Międzyregionalka - Krasnobród 01-03.02.2013

Postprzez terminus » 22 mar 2013, o 21:18

To Ja, wróciłem, długo mi zajęło bo postanowiłem stanąć na obiad i jeszcze zakupy, bo od czego jest niedziela ;-)

Jeszcze raz wielkie dzięki chłopakom z Roztocza za organizację takiego fajnego weekendu, świetne warunki bytowe, i dobrze pomyślane atrakcje, choć biedaczek łukaszwariat bardzo chciał, nie udało mu się zobaczyć jak jadę na .... z górki na której stał domek...

KELiON, hardkor od nawigacji, swoim wyczynem pokonał sławne prowadzenie MiśkaWWL do Rawy Mazowieckiej...

Kulig, niesamowita jazda nocą po lesie pojazdem paradnym, no tylko czemu koń pierdział prosto na mnie?? pojazd się wyginał i rzucał na byle nierówności aż wywołał we mnie tęsknotę za pasem bezpieczeństwa.

Wspaniały, jak zwykle, spacer po Zamościu, choć przekonałem się że Zamość to miasto lata, on baaardzo potrzebuje kolorów....

Na koniec dzięki Wielkopolakom za choć częściowe współtowarzyszenie w podróży...

Obrazek
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski ;-) - od 1993r.
Szukasz grafik?
Szukać mnie na jabberze.
terminus
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 167
Auto: Carul lui Dracula
Województwo: Mazowieckie

Postprzez Łukaszwariat » 22 mar 2013, o 21:19

Kelion (Dzwoneczek) dzwonił że dotarł o 15:33 co świadczy o tym że się nie zgubił :rotfl: dojechał 2razy szybciej. ;-)
Terminus napisał(a):Kulig, niesamowita jazda nocą po lesie pojazdem paradnym, no tylko czemu koń pierdział prosto na mnie??

:rotfl: widziałem jak Ci bujna czupryna powiewała.
Terminus napisał(a):Jeszcze raz wielkie dzięki chłopakom z Roztocza za organizację takiego fajnego weekendu, świetne warunki bytowe,i dobrze pomyślane atrakcje, choć biedaczek łukaszwariat bardzo chciał, nie udało mu się zobaczyć jak jadę na .... z górki na której stał domek...

Spox a nam miło było was gościć!!!dla niewtajemniczonych to powiem że był taki lód że wieczorem,jak jechaliśmy sklepu to wyszedłem z domku i ok 100m przejechałem na lodzie próbując iść powoli nie było by w tym nic dziwnego jak bym przebierał nogami...Co może potwierdzić Logger :rotfl: <hahaha> albo jego colt <hahaha> swoja drogą to rano nie źle sobie o nas myśleli jak zobaczyli jego auto <hahaha> może Terminus pokaże fotke ;-)
Swoja droga Ciekawe jak Wielkopolanie,czy już dotarli,a może zasneli i wjeżdżają właśnie do Berlina.
Podsumowując pozdrawiam ZAJ...CH pozytywnie zakręconych ludzi

Obrazek
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście.
Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem.
NIE KLIKAJ TEGO!!
Łukaszwariat
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 29
Auto: COLT CA4A/CA5A AFDI/CC YAMAHA
Województwo: Lubelskie

Postprzez Logger » 22 mar 2013, o 21:19

lukaszwariat napisał(a):dla niewtajemniczonych to powiem że był taki lód że wieczorem,jak jechaliśmy sklepu to wyszedłem z domku i ok 100m przejechałem na lodzie próbując iść powoli nie było by w tym nic dziwnego jak bym przebierał nogami...Co może potwierdzić Logger :rotfl: <hahaha> albo jego colt <hahaha> swoja drogą to rano nie zle sobie o nas myśleli jak zobaczyli jego auto <hahaha>

Niestety potwierdzam;-)Ale co ja poradzę ze w nocy gdzieś sie colt szlaja beze mnie jeszcze później nie umie zaparkować tam gdzie go zostawie..;-) A tak poważnie to może ktoś ma na sprzedaż DOBRE zimówki albo łańcuchy? :lol:

PS. Również dziękuję kolegom i koleżankom za bardzo przyjemnie spędzony weekend. Oby więcej takich spotów. POZDRO :lol:
Logger
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 2

Postprzez terminus » 22 mar 2013, o 21:19

Obrazki: http://galeria.coltmania.pl/index.php?/category/102

UWAGA, Te co kopiowali se fotki odmnie na spocie, jeśli chcecie pozostałe zdjęcia (te które nie istniały jeszcze w momencie kopiowania) to zgłosić się na PW po sznurek do pobrania.

Najlepiej jakby mieli konta na G+, najłatwiej udostępnić.

Gero, a najlepsza fota na awatar to chyba ta:

Obrazek
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski ;-) - od 1993r.
Szukasz grafik?
Szukać mnie na jabberze.
terminus
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez KELiON » 22 mar 2013, o 21:22

zabawa na tym spocie była przednia :lol:

mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy i będzie powtórka z rozrywki :-D

niech moc moich krokodyli/smoków, jakkolwiek by je nazwał.. niech będzie z wami <hahaha>

P.S.
jak ktoś będzie potrzebował map to chętnie przygotuję hahah :rotfl:

POZDRO DLA EKIPY Z KRASNOBRODU :08:
KELiON

Dostał piw: 0
Auto: C50
Województwo: Podkarpackie

Re: Zlot Międzyregionalny - Krasnobród 01-03.02.2013

Postprzez Łukaszwariat » 29 maja 2015, o 09:30

Dokładnie,jako mieszkaniec moge powiedziec ze niezle to teraz wyglada, i oczywiście zapraszam wszystkich do obejrzenia i spot miedzyregionalnym ktory zobganizuje hak beda chętni...
Ps. Sa tez minusy tych pieknych zabytków, wszystko jest noca tak oświetlone ze widac to z kosmosu, a w miescie latarnie gasna o 1.00
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście.
Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem.
NIE KLIKAJ TEGO!!
Łukaszwariat
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 29
Auto: COLT CA4A/CA5A AFDI/CC YAMAHA
Województwo: Lubelskie

Zlot Międzyregionalny - Krasnobród 01-03.02.2013

Postprzez terminus » 4 cze 2015, o 09:59

A ja bym się gdzieś przejechał, nawet na chwilę...
Szukasz grafik?
Szukać mnie na jabberze.
terminus
Klubowicz
Klubowicz

Poprzednia strona

Odpowiedz

Powrót do Spotkania międzyregionalne

Powrót do Strona główna forum