wiewióra napisał(a):Mitsuman zaczyna się obnażać na forum Obrazek Very Happy" Obrazek Very Happy" Obrazek Very Happy"
Ty i tak nie jeździsz na te spoty, kiedy byłeś ostatnio?????? Obrazek Evil or Very Mad"

MitsuMan napisał(a):a po co mam tam jeździć jak i tak kolejka stoi do Ciebie Obrazek
tak serio to po szkolę powinienem jakoś na 17 tam dojechać. Szkoda że nie bedziesz nowym autkiem bo ja mam podobne dokładki to byśmy porównanli Obrazek Cool"

MitsuMan napisał(a):poprostu będziecie musiały powalczyć o to która z was zasługuje na miano prawdziwej wiewiórki. proponuje jakieś zapasy w błocie lub walkę na gołe klaty Obrazek "

Dżola napisał(a):No właśnie... ja niestety znowu nie dotrę na spot Obrazek
No ale cóż... takie są uroki ciąży Obrazek
W każdym razie życzę wszystkim miłej zabawy i z niecierpliwością będę czekać na zdjęcia Obrazek
Jakuza napisał(a):yeah, kiedy rozwiązanie? Chłopak? Dziewczynka?
Nasz najmłodszy Coltmaniak (mój syn, Olek w grudniu będzie miał roczek) już nie będzie najmłodszym coltmaniakiem Obrazek czekamy Obrazek

Jakuza napisał(a):Wiewiórka z Bródna - z jakiej części Bródna jeśli można? Ja mieszkałem bardzo długo na Chodeckiej. Chodziłem do SP 277, rocznik 81. Może się znamy? hehe

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość