Fantasia napisał(a):Błagam o wybaczenie, historia mojego „nieprzyjechania” jest długa i kręta...
Więc...
Już zdążyłam wyjść ze szkoły i kierować się w kierunku Woli kiedy to zadzwonił mój mąż, że muszę jechać na chwilę do Legionowa żeby wyciągnąć gotówkę z banku i dostarczyć ją pilnie kumplowi bo jest w potrzebie...!!! Doleciałam do swojej mieściny, przekazałam flotę, zawróciłam i... padł mi passat mężulka na pierwszym skrzyżowaniu...! Nawet nie miałam jak i do kogo zadzwonić bo nie mam do Was numerów telefonów...
I właśnie tak to jest jak się kupuje używane samochody zwłaszcza z gazem...
Proszę nie wściekajcie się zbytnio!!!
Następnym razem obiecuję dopisać jeśli tylko złośliwe fatum na to pozwoli! Nawet dziś, mogę się poprawić jeśli chcecie /zwłaszcza że odebrałam Pestkę od „lekarza”/ Obrazek
Buziak
P.S.
Fantastyczne fotki...

ufoq napisał(a):jeśli mi się uda to wpadnę zaprezentować w końcu swoją rajdówkę
pozdr
Jakuza napisał(a):yoooooooo, no to mamy przesrane Obrazek
a serio - niestety Jakuzów nie będzie. Młody ząbkuje i jest hardkor. See U next time Obrazek
Marta1983 napisał(a):Błagam o wybaczenie, historia mojego „nieprzyjechania” jest długa i kręta...
Więc...
Już zdążyłam wyjść ze szkoły i kierować się w kierunku Woli kiedy to zadzwonił mój mąż, że muszę jechać na chwilę do Legionowa żeby wyciągnąć gotówkę z banku i dostarczyć ją pilnie kumplowi bo jest w potrzebie...!!! Doleciałam do swojej mieściny, przekazałam flotę, zawróciłam i... padł mi passat mężulka na pierwszym skrzyżowaniu...! Nawet nie miałam jak i do kogo zadzwonić bo nie mam do Was numerów telefonów...
I właśnie tak to jest jak się kupuje używane samochody zwłaszcza z gazem...
Proszę nie wściekajcie się zbytnio!!!
Następnym razem obiecuję dopisać jeśli tylko złośliwe fatum na to pozwoli! Nawet dziś, mogę się poprawić jeśli chcecie /zwłaszcza że odebrałam Pestkę od „lekarza”/ Obrazek
Buziak
P.S.

privateer87 napisał(a):czyj to colcik o rej wb 97779 widoczny na foto? czy on nie był kiedyś w zielonej? coś kurcze zdaje mi się ze kiedyś go widziałem...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Trendiction [Bot] i 1 gość