Tutaj można by się kłócić. Dla zwykłego zjadacza chleba masz rację za duża. Inna sprawa jak się ma stan faktyczny. Widać że ktoś ma fantazje i koleś nawet prezerwatywę mnichowi sprzeda. Chociaż w tych czasach mnich pójdzie i sam kupi. Swoją drogą trzeba przyznać, że wygląda dobrze. Trzeba by było oblukać bo tak na słowo i z opisu trochę trudno. Zwłaszcza końcówka sprzedaję legendę auto dorzucam gratis.
Gdybym miał takie auto, w takim stanie i doinwestowane tez bym taniej nie puścił. Ile by to miało kosztować? 4k? przecież tego modelu zostało tyle co ukraińskich żołnierzy gotowych do walki...
To prawda dobrze zachowany C58 to biały kruk cena nie gra roli ale tylko dla fanatyków bo nawet i mnie wydaje się że trochę za drogo jak na stan i modyfikacje.
OK może i to biały kruk ,ale z doświadczenia wiem że to co dobrze wygłada na fotka w internecie nijak się ma do rzeczywistości. Dlatego obejrzenie go na żywo dało by prawdziwy pogląd czy jest wart tych pieniędzy.
Jak przeglądam czasem niemieckie ogloszenia to trafiają się orginalne sztuki za ok 2000E i więcej Jeśli faktycznie jest zadbany to cena jak najbardziej OK
Panowie pytanko mam,czy takie poszerzenia jak colcina na tym zdjęciu gdzies dostane?czy czeka mnie rzeźba,moze od innego auta,po patrząc po allegro nic ciekawego nie znalazłem
http://www.mobile.de/pl/marka/mitsubish ... 31677.html Chyba o tego chodziło? Dostać możesz, oryginalny produkt Mitsu, tylko kiedy to dobre pytanie, raz na rok się jakiś Colt z tym pojawi... Ewentualnie może coś z Protona GTi dobrać