To może od początku Na rynek japoński produkowana była wersja Cyborg R, która posiadała między innymi soczewkowe halogeny i pakiet stylistyczny - dokładkę zderzaka, progi i duże skrzydło klapy.
Kiedyś zajmowałem się laminatami. Ściągnąłem z Malezji dokładkę i progi dla kolegi ślimaka, zrobiłem z nich formy, a potem jakoś wyszło, że i ja stałem się posiadaczem Colta. Wtedy od razu odlałem sobie pakiet, a skrzydło i halogeny dokupiłem później Aktualnie nie mam już form i temat pakietu dla kilku osób z forum stoi w miejscu...
Tak mój znajomy rozwiązał sprawę braku halogenów. Ja bym się zdecydował jednak na normalną soczewkę, ale diody też niczego sobie wyszły:
Czyli rozumiem, że miałeś odlewki tego bodykitu też? Szkoda, że już nie masz . Ile byś chciał za komplet takich halogenków? mysle, że po malowaniu zderzaka bym sobie je sprawił
"Kolejny DYNO DAY przed nami Serdecznie zapraszamy chętnych do sprawdzenia mocy swojego samochodu (fwd, rwd) – chcesz zobaczyć ile koni ubyło lub przybyło – nie czekaj – przyjedź !. Startujemy z pomiarami 31.05.2014 o godzinie 10.00 kończymy o 16 lub do ostatniego klienta . Koszt za dwa pomiary to tylko 50 złotych. Może uda się pobić rekord shamowanych samochodów nie pozostaje nam nic innego jak Was zaprosić !! – Strefa Tuningu w Gdyni na ul Morskiej 491 ( na tyłach salonu KIA ) Jak ktoś ma pytania śmiało przyjeżdżać do siedziby firmy, ew dzwonić – 667997461 "
Zaznaczam, iż numer tu podany nie jest do mnie tylko zapewne do Strefy Tuningu.
Ja jeszcze się zastanawiam, bo jednak trochę wstyd moimi 90 KM tam jechać i nie daj Boże się zawieść, że jest gorzej Ale z drugiej strony wydaje mi się, że cena przystępna. Nie wiem ile normalnie to kosztuje.
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Colcik naprawiony! Podluznice zrobione . I ten samochod odrzyl! ! Pieknie jechal 150;) a ma 20 lat. Za tydz.bede naprawiac zamki.... i montować światła do jazdy dziennej ) .
tomek_ch86, o ile dobrze pamiętam, 100 zł normalnie. Za 50 zł, ale jeden pomiar, jest w Wejherowie w Protektorze. Jeśli uda mi się do końca miesiąca auto poskładac, pojadę.
Ja planowałem ale odpadam niestety ;< Niestety nieprzewidziane wydatki zrujnowały moje plany ;( Może w przyszłym roku Na chwile obecną szykuje powoli Protona do usuwania rdzy i regeneracji lakieru
Patryk. Ja od 2 lat ponad nie oddałem auta do mechanika Od kiedy go mam to nawet na chwile nie wstąpił na warsztat do "Pana mietka" Wszystko robione we własnych 4 kątach własnymi "Rencyma" xD