Witam wszystkich, stałem się nowym właścicielem Colta cj0 nooo do drobnych poprawek ale coz samochod z 98 roku nie bedzie wygladal jak dopierow wypuszczony z fabryki cos o mnie ? Mam na imie Bartek, lat 21 jezdze poki co po Malborku i okolicach byly student UWM olsztyn ratownictwo medyczne , niestety sesja wykosila rok praktycznie, wiec byly i przyszly student ratownictwa medycznego, faza na colta jeszcze nie jest w jakims maksymalnym stadium ale od kiedy zaczalem sie interesowac japonczykami to ten samochod po prostu mnie urzekl i chyba sie zakochalem wrecz , autko z silniczkiem 1,3 75 kucykow, wczesniej jezdzilem oplem corsa b 45 koni 1,2 silniczek wiec to dla mnie spory przeskok , tyle chyba o mnie i ode mnie. a wiec witam!:) gdyby ktos chcial sie dowiedziec czegos o pierwszej pomocy czy mial jakies pytania to chetnie odpowiem, pozdrawiam serdecznie
Witaj Też mi przez myśl na początku przeszło, że to Krzyżak z MM a tu niespodzianka W sumie krzyżaków w Malborku Ci dostatek A już tak bardziej poważnie czekamy na fotki furki Ze swojej strony zachęcam do dołączenia do "Grupy pomorskiej" jak i do udzielenia się w tematach regionalnych a w szczególności w aktualnym temacie planowanego najbliższego spotu post81665.html#p81665 Pozdrawiam
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Hejo Witam Cię serdecznie. Podłączam się pod Tomka post - zapraszam do tematu najbliższego spota. Miałbyś okazję poznać kilku pomorskich posiadaczy Colciaków Czkam na fotki. Pozdrawiam
Wybaczcie za spooore spozninie z fotkami, ale ostatnio sporo sie dziala , praca dom prac przeprowadzka i nawet nie mialem kiedy porobic fot, ale dzisiaj fotki miska prosto spod prysznica moj wlasny osobisty mitsubish ,,olt" ^^
Oto sprawcy calego zamieszania ( niewiem czy ktos sprawdzal jaki jego colt jest pojemny ?;) )
a oto co kobiece pazurki są w stanie popełnić na lakierze ;>