A ja w końcu zobaczyłem "Drogówkę" Smarzowskiego Film mi się bardzo podobał. Na początku myślałem, że będzie cały czas podobna fabuła jak na początku, ale później się mile zaskoczyłem I te teksty "Sytuacja była dynamiczna", "co rysiu, ciasny berecik?"
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Przebrnąłem właśnie przez film: Jackass Presents - Bad Grandpa (2013) ...piszę "przebrnąłem", bo film jest specyficzny - jest tak głupi, że płakałem ze śmiechu
Przed chwilą wróciłem z "Need for speed". Muszę przyznać, że mi się podobał. Oglądając zapowiedzi nie spodziewałem się tego. Fabuła może nie powala, ale nie o to w tym chodzi. Można się trochę pośmiać ale i są bardziej "nostalgiczne" sceny. Ale to co najważniejsze nie zawiodło - ryk silników supersamochodów
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Major Henryk Dobrzański, były olimpijczyk, żołnierz, nie może pogodzić się z klęską Polski we wrześniu 1939 r. Odmawia złożenia broni i pójścia do niewoli, wraz z grupą swoich najbliższych podkomendnych rozpoczyna walkę partyzancką głównie na terenach Kielecczyzny. Każdy z żołnierzy dla bezpieczeństwa bliskich przyjmuje pseudonim. Major od tej pory nazywa się Hubal i jako taki przeszedł do historii czynu zbrojnego w czasie II wojny światowej na terenie Polski - wspaniała i godna najgłębszego szacunku i podziwu postać wielkiego żołnierza i patrioty.
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
Dla fanów Transformersów - polecam czwartą część. Według mnie najlepsza ze wszystkich, no i na pewno bije na głowę trzecią część, która była wieelkim rozczarowaniem
Sorki Kiszielowa ale Transformers to totalne dno najgorsza czesc bo.. zrobiony na chamca, pod publike byle co wcisneli i kino 3D. 2x w filmie porzucali jakiegoś towarzysza gdzies po drodze i lądowali w przypadkowym miejscu piec sekund i nagle ta osoba jest obok nich totalnie z dupy teleportowała się czy co? Wrogowie to samo znajdywali ich nagle i pyk sa kolo nich jak by zaraz za krzakami byli no kurde smiech na sali. A te roboty zrobione przez ludzi? dlaczego jak były rozłożone to te kostki latały? Jedyne co było fajne to córka głównego bohatera co po farmie chodziła w butach na wysokim obcasie a i ten robot najemnik-ławca głów.
Uwielbiam Transformers-ów i wiem ze efekty są pod widownie, zawsze tak było. Nie podobało mi się częste pchanie 'slow motion' pod 3D i parę bezsensownych sytuacji.