kuba!!! napisał(a):mam jeszcze pytanie, co trzeba zrobić aby kupić naklejkę na tylną szybę COLTMANIA.PL (podobno taka naklejka dodaje 5koni )

misiekwwl napisał(a):ale musze Cie zmartwić bo ona daje tylko 3 konie
To najlepiej Agnieszkę atakuj na PWkuba!!! napisał(a):Więc niech szeryf sie wypowie co do naklejkiile kosztuje i czy ma jedną na zbyciu

Xiao7 napisał(a):Po kolorystyce stwierdzam że gadżety Niespodzianki dla Pań beda różowego koloru

TRAWOR76 napisał(a):postaram się namówić Wiewiórę i może Cichego i podjechać w jedynym wolnym dniu
Będzie on dostępny dla każdego kto spełni 4 malutkie warunki:
- wpisanie się na listę obecności,
- potwierdzenie chęci otrzymania NIESPODZIANKI
- przyjechanie na SPOT - Urodzinowy
- uiszczenie na SPOCIE skromnej opłaty w kwocie 3 zł
stas napisał(a):Agus a w razie czego ramki macie ? bo ostatnio jakaś blondyna na parkingu mi połamała jedną![]()
stas napisał(a):dobra ja też będę nie wiem na jak długo bo później szykuje się ostre otwarcie sezonu grillowego nad Zegrzem:):):):):)

Zielas, wiele osób swoim profilu ma powpisywane numery telefonówzielas87 napisał(a):najchętniej telefon na pw żebym was nie szukał o tej godzinie, chyba że ten w mailu do kampiego jest jedyną główną infolinią

prawdopodobnie tak. No chyba, że wcześniej spadnę pod stół, to wtedy będę leżałzielas87 napisał(a):będziesz do końca Tomi siedział??

GrzesiekTNT napisał(a):Ja z Monią przyjedziemy Coltem świeżo odebranym z warsztatu:)
Mam pytanie gdzie jest te charakterystyczny żółty filar na parkingu![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości