Dałem się namówić pewnej osobie i będę miał jutro wyprzedażowe elementy tuningowe do aut: gałki (skórzane i aluminiowe), tuby ledowe, manometry, nakładki na pedały, różne świecidełka. Cenowo od 5zł do 35zł, gdyż to zalega, więc najtaniej jak można Wybrałem sam porządniejszy towar, nie żadna chińszczyzna ani wieś tuning.
Dziękuję wszystkim za to międzyregionalne spotkanie w rocznicę powstania Coltmanii...był Śląsk, Dolny Śląsk i Małopolska ...jak zwykle było super, a Ci co nie byli niech żałują! ...no i wrzucę od razu parę fotek
...nawet dziewczyny tańczyły
PS: uczciliśmy rocznicę banerem okolicznościowym...pomysł narodził się w głowie eddie-ego, saico ubrał temat graficznie, a ja to wszystko jedynie skoordynowałem i dopiąłem logistycznie, jak na "kierownika" przystało ...a dzięki koledze z firmy http://baner-shop.pl/, baner powstał i cieszył oko
i ja juz jestem w domu, niestety nie każdemu podróz zakonczyła się rewelacyjnie.. Mrozio ucierpiał, ale w rezultacie z pomocą dotarł do domu :> W sumie to dziekuje Ci Olu za podwózke, bo tak to bym razem z nim stał w Katowicach i kombinował kto nas sholuje, a tak to dalismy rade Dajcie więcej zdjęc, Alkanick, skleisz cos ze zdjec i filmikóww? bedzie co na jutubje ? :>
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
W sumie już wszystko działa Oderwał się jakiś dziwny przewód z gazu, szkoda że nie mieliśmy lampki bo by go wcale nie trzeba było holować . 2 minuty roboty w warunkach garażowych Dzięki Major za pomoc, A reszcie dziękuję za miło spędzony czas
Dojechaliśmy cali i zdrowi Pogoniłem trochę hondę po autostradzie i coraz bardziej ją lubię
Dziękuję wszystkim obecnym za spota !!! Starym "ryjom" że znów mogłem je zobaczyć, nowym których miałem okazję spotkać i się poniekąd zapoznać Pierwszy raz widziałem moją siostrzyczkę ( bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ) Fajnie było też zobaczyć resztę patologicznej rodzinki
Eddie ! Nie bój się dojrzewania, to dobry znak Aaa, i nie zapuszczaj buszu bo kobiety tego nie lubią
Daga - dzięki za bluzę :* bez niej bym nie wytrzymał tak długo Miło było, niestety za krótko i się skończyło. Dzięki za niezlinczowanie mnie i mojej hondziny