Koszwały też mi pasują Jedna z tych dwóch. Termin to stawiam na weekend. 8 i 9 pracuję więc raczej by mi pasowało jakby co tak po godzinie 17, a 15 i 16 lutego mam cały weekend wolny wiec i każda godzina mi pasuje.
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Raparta juz cos dlugo nie bylo na forum.... Ciekawe czy wszystko z nim OK. Ja chetnie sie zjawie, ale Koszwaly to troche daleko. PGE Arena, parking Auchan Gdansk... Termin zapodajcie, ale najlepiej wieczorami (np20-21) bo czesto do 17 pracuje...
Mnie akurat każde z tych miejsc pasuje. Porozsyłam jeszcze PW do reszty z pomorskiego to się może ogarnie trochę aut. Możemy zorganizować w sobotę o 20 spota i myslę, że każdy miałby trochę czasu na wpadnięcie.
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
No dobra, powiedzmy, że mi pasuje w tygodniu od środy do soboty i w następnym też, ah ta sesja W sobotę bym preferował raczej, 17? W sumei to zakłądam nowy temat może, co?