Obserwowałem po cichu forum i liczyłem, że poznam kolegów z okolic Gdańska. Niestety 25.08. będę poza miastem. No nic, wracam do "utajonej" obserwacji.
Dzięki Wiwi za pomoc Zakładając temat zapomniałem, że już nie jestem modem regionu i już nic nie poedytuję ksiadz jak nie ten to inny spot. Zaproponuj sam jakiś wrześniowy spot (miejsce i dzień) i zobaczymy co sie da zrobic. Mnie np. pasuje każda niedziela
Co do najbliższego spotu proponuje aby każdy w swoim zakresie zaopatrzył się w kiełbaski lub inny prowiant grillowy (wg upodobań), Thoryne ogarnie grill, ja mogę zakupić brykiet. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły na "dodatkowe" rozrywki to śmiało wypowiadać się
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Liczmy na to że jak najwięcej osób dotrze Dokładnie w którym miejscu na parkingu się ustawiamy? Parking jest duży Może na samym końcu parkingu (Wjazd do rozładunków od strony stacji -Lotos bodajże). Ja będę chwile przed czasem i Protona nie da się nie zauważyć
Jak przygotowania Panowie? Furki umyte? Wiadomo już kto się zjawi? Musze znaleźć szybko nowego grila I widzimy się jutro o 10 Tomek ja będę już koło 9,45 na miejscu W razie czego Podam nr koma dla osób które się spóźnią lub z jakichś przyczyn nie dotrą 883657920
Furkę umyję rano Na razie zatankowana. Flagi nie mogę znaleźć... Jutro rano porobię zakupy grillowe Myślę, że zdążę na 10 się wyrobić Jakby co mój numer 602764110.
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Aj, nie popisaliśmy się za bardzo ;( Trochę to smutne że pomorze umiera. Spocik się odbył z 2 klubowiczami, pogoda dopisała co prawda trochę wietrznie aczkolwiek słoneczki przygrzewało Wstawię kilka zdjęć z tomek_ch86 dla udokumentowania spota Jest i Madzia Tomka Grill i jeziorko też jest jak widać na zdjęciu Stolik też się jakiś znalazł Wybaczcie za jakość zdjęć Robione były cegłówką
Tomku wstaw też swoje fotki Miejmy nadzieję że następnym razem frekwencja będzie znacznie lepsza. Z Tomaszem kolejnego spota chcieli byśmy zorganizować jakoś przełom września/października - ewentualnie połowa października.