Hej hej. Byłby ktoś chętny na spota (może jakiś zimowy grill) w okolicach Gliwic, Katowic (chętnie przyjmę każdą propozycję, byle na Śląsku) 1 lub 2 lutego 2014? A zapomniałbym, prośba do kolegów ze stolicy województwa o wskazanie ewentualnie jakieś miejscówki na spotkanie. Bo szczerze mówiąc słabo znam okolice Kato. Czekam na jakieś konstruktywne odpowiedzi. Pozdrawiam
w Katowicach spotykamy się na parkingu Ikei na Roździeńskiego na weekend zapowiadają lekką odwilż, może być problem stanąć gdzieś w terenie na grilla, zakopiemy sie pomysł jak najbardziej spoko, ale obawiam się, że nie znajdę chwili wolnego czasu w ten weekend
Ja jednak odpadam w ten łikend, muszę jeszcze napisać operat, a poza tym jutro muszę dać odpocząć moim kościom po dzisiejszych prawie 13 godiznach łażenia z gazetami...
Haloo. Jakaś mobilizacja? Taki piękny weekend. Będzie coś z tego spota? Chętni niech się dopiszą, miejscówkę ustalimy po zamknięciu listy. W każdym razie okolice Gliwic-Katowic.
...jeśli będzie to niedziela 02.02.2014 i np Katowice IKEA, to ja też się piszę - dalej raczej nie pojadę (wtajemniczeni wiedzą o co come on ) Dzisiaj też mi pasi, ale sam już nie dojadę Tylko jeszcze kwestia ustalenia godziny...żebym był trzeźwy, bo z tym to u mnie ostatnio różnie
IKEA? Nie chce mi się tak daleko jechać, tym bardziej, że nic szczególnie ciekawego tam nie ma Jakbyście coś wymyślili bardziej w mojej okolicy, np. Gliwice, to wpadnę;)
Mi też bardziej pasują Gliwice (np pod Radiostacją, na lotnisku albo pod uczelnią (GWSP) na ul Bojkowskiej) ale jak coś do Kato też podjadę.
A co do godziny; może być 13 lub 14 ponieważ na 16 muszę być w Gliwicach. I mam pytanie do spotowiczów: czy będzie ktoś w stanie odczytać błędy z mojego Colta?