Tak do Łukasza bo Spam mówił że do niego Łukasz dzwonił i miał nie za ciekawą przygodę A co do zdjęć wrzuciłem na Picase bo są w oryginalnym rozmiarze i można je bez problemu pobrać
Slimaczku ja bym w całości nie wrócił to raczej by było nie możliwe dobrze że deszcz padał i było troszkę ślisko tak wiec wracałem sobie mając jakieś 120 km/h jak nie ciut więcej załączyłem sobie dolne halogeny dla lepszej widoczności i heja. Wyjeżdżając z lasu zauważyłem jakieś 150-200m ode mnie dwa dziki nie było co hamować bo ślisko a szkoda troszkę przedniego zderzaka dobrze że nic nie jechało z nad przeciwka wiec miałem pole manewru a że ustawiły się tak że jeden był na jednym pasie a drugi na drugim postanowiłem przelecieć miedzy nimi troszkę bokiem i udało się Wolałem rozwalić bok tył cokolwiek innego tylko nie przedni zderzak!!! bo była by masasakra i dziękuję tu mojemu hydraulicznemu ręcznemu bo bardzo mi pomógł wyjść z tej nie ciekawej sytuacji lekkie pociągnięcie lekki poślizg to mi się podoba
No to szalejsz. Ważne że wsio w całości. No widzę że spam cię zmusił do pisania. A pan z bmw to hondziarz nie jest pierwszy raz na spocie tylko któryś raz więc stały bywalec.
Wiem wiem ze hondiarz bywa u nas na spotach ale który to to dokładnie nie wiem Czy ja wiem czy spamu się do tego przyczynił możne trochę tak ale jak przystało na nowego Moda chodź jeszcze nie zostałem nim odznaczony wypada się coraz bardziej zacząć udzielać w życiu forum no i na spotach
A ja po spocie Miatek. Smród palonej gumy był wszędzie xD duzo fotek i boczków. Ale nie o tym chce powiedzieć, a o tym że przyjechał koleś specjalnie z Radomska na spota ;] to jest duch integracji