A sprzedałem dlatego, że te ori jakoś kiepsko świecą bynajmniej tak mi się wydaje. Chcę soczewkowe założyć i w sumie postaram się w ciekawy sposób to ogarnąć zobaczymy co wyjdzie:P. btw dziś przegląd robiłem Coltu i zdrów jest od strony mechanicznej tylko ta ruda zaraza mnie dobija.
Przepraszam ale często wyskakuje mi na tapatalku ze mam pw a ja przypadkiem wyrzucam z powiadomien i zapominam ;P postaram się poprawić co do Zlotu to niestety ja się nie wybieram,ale zachęcam do eventu,no i oczywiście do nas!!!
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Dabadee napisał(a):Stoi, kurzy sie i czeka na snieg z tego co mi wiadomo
O przepraszam bardzo, ale regularnie go odwiedzam w garażu i odkurzam A na poważnie to ostatnio mam dla niego trochę więcej czasu i spędzamy go razem prawie codziennie wiec luz-blus do zimy jeszcze kupe czasu bo śniegu brak jak narazie. A jak tylko spadnie to napewno trochę się pobawimy bo do tego celu jest tworzony;)
P.S Przemcio też zapraszam w nasze strony..podepniemy sanki i kulig jak się patrzy
Daba zamiast krytykować może sam byś się w końcu pochwalił z postępu prac
Kurcze dawno nie zaglądałem na forum z braku czasu A tu tyle się dzieje... Dzisiaj w nocy jakiś h.... ktoś urwał lusterko z naszego colcika Wisiało sobie na samym kabelku. Tak chciałem się wyżali Pozdrawiam.