Te terenowe fury to unimogi . Fajnie że Ci się auto spisało chociaż z drugiej strony to nie było innego wyjścia wszak to COLT Kierunek rewelacja no i na koniec zawiszczę wyjazdu do Zakopca muszę się kiedyś wybrać bo dawno nie byłem i polecam w dolinie kościeliskiej jaskinie zwiedzić w tym Mylną
Wiesz mi to tam rybka czy edytują post,czy napisze go pod kimś innym:)Moim zdaniem opcja edycji ma wtedy sens,jak chce się coś dodać do swojej wcześniejszej wypowiedzi,a nikt jeszcze na nią nie odp.No,ale nie chce tu wprowadzać chaosu,ani odbiegać od zasad i polecieć samowolką:)Swoją drogą przydałoby się,żeby choć części tych widzianych Coltów wsunąć za wycieraczkę wizytówkę i przygarnąć ich do nas:)
Bo colt to auto,które mnie kręci,na zawsze w moim sercu na zawsze w mej pamięci...
tobie tak ale,w ten sposób robi się bałagan na forum który trzeba sprzątać,bo jak ty tego nie zrobisz osobiście to ktoś będzie musiał to zrobić za ciebie.Takie są zasady tego i większości innych forów,na elektrodzie odrazu dają Warna a nastepnym razem Ban.Wiec w skrócie jak piszesz post pod swoim to edytuj poprzedni.Z gory dzięki. A co do wizytówek to niema do nich narazie dostepu Kampi się nie odzywa,chyba ze by ktoś inny miał chęć i możliwości wydrukowania wizytówek. PS.przenosimy do off-topu bo sie jeszcze większy bałagan robi...
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Dabadee ty to niedługo będziesz mi służyć jako zestaw naprawczy albo coś takiego czyli 170zl za komplet ale to na jedno kółko czy już dwa? się nie śmiać, bo ja kobieta jestem. Bo tak w sumie nie wymieniałam jeszcze nigdy i wydaje mi się że chyba może powinnam? Tak wogóle to kilka dni temu stuknęło mi na liczniku 180k czyli już 60k przejechane w 3 lata. Dobry i grzeczny colcik, tylko ja taka nie dobra że go rozbiłam :/
Koledzy, czy jak mam przerwy w dostawie prądu w colcie to akumulator? W sobotę miałam tak, że auto stało na parkingu z 2h i po powrocie do auta zauważyłam że mam zresetowany zegarek i licznik dzienny ten od km, ale normalnie odpalił. Dziś rano przekręciłam kluczyk i zapaliły się normalnie wszystkie kontrolki, ale po przekręceniu do odpalenia wszystko zgasło i zero prądu. Jedyne co mi do głowy przyszło jako kobiecie to poruszałam klemami mówiąc przy tym magiczne zaklęcia z hasłami kluczowymi "autobus" "deszcz" "poniedziałek" no i wsiadam z powrotem i prąd jest. Akumulator, te klemy, czy coś innego strasznego?
Probuj przeczyscic i lepiej przykrecic klemy,powinno pomoc.Masz w domu miernik?ty tata brat czy ktokolwiek,jesli jest taki to sprawdz czy laduje,jesli jest ponizej 13.5V to sprewdz naciagniecie paska alternatora,ostatnimi dniami pada deszcz moze zalalo alternator albo pasek sie slizga kiedy jest mokro.
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Raczej nie ale skoro tak sie dzieje to jak zostawiasz go na jakis czas np. do pracy to mozesz na wszelki odlaczac akumulator,bo Moze ci cos kradnie prad
Kurde noż same problemy z tą moją Cj'tą, aparat zapłonowy mam do wymiany i nie wiadomo czy to wszystkie moje problemy rozwiąże. Ale sprężam się jak moge żeby to zrobić
coś nasz region ostatnio podupadł nikt nic nie pisze,kiepsko!! Ja ostatnio tez nie mam zbytnio czasu czytać pisać itd. bo: ale mam nadzieje że w najbliższym czasie się to zmieni...
w sumie to dobrze że robisz bez pośpiechu jak to mówią jak się człowiek spieszy sto się diabeł cieszy . Ja sprzedałem swoje halo a CA i zamówiłem z fata 500 powinny być dziś może jutro będę musiał im tylko jakieś adaptery ogarnąć bo są całkiem inne za to z homologacją a są o takie: Do tego zamówiłem chlapacze do obu samochodów bo jak jadę i słyszę jak mi kamyki wyrzucane z kół korują podłogę to aż mi się słabo robi . Teraz mam 3dniowy roboczy weekend to może jak będzie spokój to w sobotę co ogarnę