Widzę, że mało się dzieje w łódzkim, mamy nowy rok, trzeba się rozruszać tak więc..
...proponuje się spotkać w piątek/sobotę/niedzielę tak koło godziny 19, możemy wybrać się np. do manufaktury na bilard, kino czy jakies inne pierdoły. Jakby ktoś miał inne propozycje to oczywiście pisać tutaj
Witam dziś spot spontan 21 pot portem lodz kolo domu pokazowego (jest tam taki na parkingu) Jest już sporo chetnych ok 7 i bedzie z nami fajne evo3. Zapraszam Spam
Cale szczescie ze mam mozliwosc bycia bo inaczej bym musial napisac ze mnie nie bedzie No chyba ze do 20 spadnie snieg ;-/ to wszystko mozliwe bo jezdze na letnich nie pospieszylem sie z wymiana kapci jeszcze
Ale się wczoraj najeba**** po tym jak wszyscy spotowicze się rozjechali, impreza w małym bardzo kameralnym gronie przeniosła się do mnie na budowę xD o ile dobrze pamiętam o 3 skończyliśmy a o 8,40 już kuzyn walił mi w drzwi że mieliśmy biegać grubo xD Co zgon podczas biegania. xD
Czekam na fotki a Łukasz w odpowiednim dziale zrób listę kto był bo było duzo więcej osób niż sie zadeklarowało