Czesc, potrzebuje kupić jakis zestaw narzędzi. Potrzebuje coś podziałać przy rozbiorce colta i musze miec czym operować. Procz śrubokrętów i grzechotki z 6 szt. nasadek nie mam w sumie nic. Jaki zestaw z Allegro lub jakiegos Lidla, Aldi kupić? Nie przewiduje wydatku na narzędzia boscha czy knippexa itp. http://allegro.pl/zestaw-narzedzi-216-c ... 65318.html
Mniej więcej taki zestawik potrzebuje, tylko do ktowy maks 300zł... Mieliscie moze stycznosc z narzedziami z podobnych zestawow, jak z ich wytrzymałością?
ja to bym tez taki zestaw sobie kupił, wiec prosze o opinie.. jedynie przed czym Ciebie moge ostrzec to DEDRA i TOPEX ... Tego nie waż się nawet dotykac bo zepsujesz
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Hehe, Topex, znam znam.... Mialem jakies cos kiedys z tej firmy, katastrofa. To była chyba wyrzynarka. Aczkolwiek mam kolegi szczypce Topexa, taki cienkie i krótkie. Trzymają się, do lekkich robót są okej.
Ja kupilem ze 4-5 lat temu zestaw kluczy Bassa nie mam wiekszych zastrzezen, grzechotki bardzo wytrzymale. Jedyna wada to duzy luz na obrocie nasadki na lbie sruby (nasadki jak z linku kluczy od Kleja) mocno przeszkadz gdy nie mamy duzo miejsca i grzechotka zamiast pracowac to nasadka przekreca sie na lbie sruby .
Akurat płaskich kluczy w zestawie nie mam. Dziennie tymi narzędziami nie pracowałem, ale nic im się nie stało. Można powiedzieć, że są dobrej jakości. Jak pracowałem w ASO, to najmłodszy z blacharzy miał taki zestaw jak ten z linku i nie narzekał. Tylko mała grzechotka dość szybko się rozsypała, ale była dość ostro eksploatowana.
teraz w castoramie jest zestaw yato bodajże 74 el za 150 zł nie sugerować się tym co jest w gazetce bo to błąd na w promocji jest inny lecz za te pieniądze godny uwagi
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
taką reklamę aż się miło czyta, a nie te boty wszędzie ja mam yato 94 elementy, po roku odpadla dzwigienka zmiany kierunku w grzechotce, niestety nie ma srubki wiec trzeba bylo spawac ale śmiga, wiecej awarii nie bylo i polecam, narzedzia uzywam dosc intesywnie, naprawiam nimi Colta i Sierre, a auta do mechanikow nie jezdza
Mam zestaw YATO 3878 i jest naprawdę wszystko czego potrzeba do zwykłego majsterkowania od grzechotek, po płaskie, nasadki czy ampule. Mam je już ponad 2 lata i co bym nie robił dzielnie znoszą wszystko. Dodatkowo niedaleko mnie jest sklep który oferuje chyba najniższe ceny jakie znalazłem nawet w sieci, więc jakbyś miał jakąś skrzyneczkę YATO na oku to mogę podejść i zapytać jakie mają ceny.
Auto, podobnie jak kobieta, jest wizytówką prawdziwego mężczyzny, dlatego dbaj o nie najlepiej jak potrafisz...