Na prawdę smutny widok. Nie wiem czy nie łatwiej będzie wymienić cały element, zgięcie w tym miejscu może być trudno wyklepać chociaż to opinia laika w tym temacie. Trzymaj się
ten z allegro to zderzak poliftowy niema miejsca na takie halogeny jak ty,tylko na okrągłe.Taki zderzak ma Piston http://coltmania.pl/post243795.html#p243795 Cj po lifcie maja też nie dzielone lamy z kierunkami.Ale poza tym powinien pasować,z tym że nie założysz swoich halo.
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
aaaaaha dzięki za wyjaśnienie. To w sumie odpada mi taka poliftowa wersja, bo na nowe lampy raczej mnie teraz nie będzie stać. Wczoraj byłam u jednego blacharza po wycenę prac... 1000 zł zawołał. Podziękowałam mu.
ale ja jestem kobietą i każdą niedoskonałość widzę chyba 10 razy bardziej :/
Wielkie podziękowania dla Dabadee za czas, chęć i kreatywność
W piątek późnym wieczorem, w dzień ataku śniegowego na drogach, udałam się w niedaleką podróż za Lublin [akcja: "kierunkowskaz"] Po dojechaniu do celu nastąpiła wymiana towarów "lampa - browary" i zostały podjęte próby wmontowania kierunku do mojego leciutko pogniecionego boczka w colcie. Niestety po stłuczce nie pozbierałam sobie złamanych zaczepów do tej głównej lampy (bo niby skąd miałam wiedzieć, że mam pozbierać wszystko co się rozbryzgło Tak więc zbytnio nie było jak tego przyczepić. No i jeszcze wgnieciony błotnik skutecznie przeszkadzał w mocowaniu kierunku do błotnika. W ruch poszedł eden młotek, drugi młotek, lewarek i deseczka też ale niestety blacha została nieugięta i postanowiła się nie ruszać. Na pomoc przyszły dobrodziejne tyrtki do tego na wszelki wypadek taśma i kierunek "tada" siedzi i mruga po normalnemu a nie jak żarówa choinkowa.
No ja gratuluję, że Ci się chciało przyjechać bo pogoda była straszna, kreatywność była ale efekt słaby, chociaż wszystko się trzyma także może nie wygląda ale jeździ Dzięki za piwka Jakby nie ten błotnik to uszkodzenie byłoby nieduże bo zderzak nawet przepolerować można i "jakoś" będzie wyglądał, ale Bursztynka chce mieć na tiptop więc malowanko pójdzie całości
no,no nieźle... fajne igloo u nas niedużo mniej hahaha ja np. mam taki widok z okna: U nas śniegu też pod dostatkiem,dzisiaj ponad 2h odśnieżałem wjazd przy tym pomogłem 6 czy 7 razy ludziom
Bursztynka napisał(a):No i sweet różowa focia czyli co ja tu w ogóle robię
hehe Na sportowo udanego odpoczynku życzę
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Własnie wróciłam, colt jak zwykle oczywiście spisał się na medal. Drogi krajowe dziś wszystkie suchutkie i czarne. Tylko soli mnóstwo więc jutro będzie colta mycie. Jedynie u mnie w Łęcznej na drogach osiedlowych horror, nie wspominając o parkingu, gdzie strach wjechać, bo nie wiadomo czy da rade wyjechać Także zima na koniec nam dosypała że hoho!