Ja wieki temu miałem też dwie fajne bestie: owczarek niemiecki mieszany z kaukazem który wabił się Rambo i owczarka podhalańskiego który wabił się Betowen. Pamiętam zabawe w walkę z nimi, siły miały te psy co nie miara. Raz straciłbym pół twarzy bo się za bardzo na serio zaczeliśmy bawić ale te mądre bestie dobrze wiedziały gdzie są granice których przekrocz.yć nie mogą he h te psy nawet jak bys im nasrał na głowę to by cie nie skrzywidziły. Za to szanuje zwierzęta: są mądrzejsze od 90% populacji ludzkiej
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
biegalem z nia, byla chorowita od szczeniaka prawie zdechla w 2 tyg zycia i od tego czasu byla bardzo delikatnym pieskiem, byla bezzapachowa przez co chyba nie odstraszala kleszczy bo lapala je nawet w miescie :/ kilkukrotna babeszioza i nerki przestaly pracowac, transfuzja krwi pomogla tylko na chwile...
Też pochwale się moim pupilem. Panie i Panowie oto on, DINO. Przygarnięty ze schroniska ok 7 lat temu, w wieku ok roku. Jak tylko go znalazłem w kąciku adopcyjny na stronie schroniska od razu podbił moje serce
Prosta droga jest dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Oto moje kochane dziewczynki Pierwsza najstarsza, ale najmniejsza PSOTKA --> ma już 14 lat, ale bardzo dobrze się trzyma rozkrzyczana Chihuahua, która uwielbia dzieci Druga największa przygarnięta jakieś 8 lat temu NELA -->mieszanka owczarka niemieckiego wiecznie żywa, rozbiegana także uwielbia dzieci. Co prawda oficjalnie pies moich przyszłych teściów, ale jestem z nią bardzo związana No i trzecia dziewczynka średnia CARISMA --> Jest ze mną i Miśkiem od września 2013 ma teraz ok. roku Bukiet wielu ras jak widać
biały galant GTI--> Bzykusiek [*] Proton 418 LRS coupe --> Ponton. Mój Królewicz [*] Mitsubishi Mirage 1995 Coupe --> Mirosław