GERO napisał(a):Ja czekam na wersję PC. Mam dwa GTX670, ale coś czuję, że nawet na takim sprzęcie nie polecę na pełnych detalach.
A co ja mam powiedzieć z jednym Tytanem?
GERO napisał(a):Ja czekam na wersję PC. Mam dwa GTX670, ale coś czuję, że nawet na takim sprzęcie nie polecę na pełnych detalach.

Schizo napisał(a):Powiem tak:
Ty wydajesz na nową grę 200zł i więcej. Ja na grę wydaję max 150zł. Zaoszczędzoną kasę mogę władować w sprzęt, jednocześnie sprzedając stary za fajne pieniądze.
Przemcio napisał(a):No nie przekonam się do pada i konsoli, jesli chodzi o taki gatunek gry. Poczekam na PC.
Fikolaj napisał(a):Nie do końca, mam sflaszowaną konsole więc koszt gry dla mnie to koszt dobrej płyty czyli 5pln

Fikolaj napisał(a):Masz slima rozumiem?
Przemcio napisał(a):No nie przekonam się do pada i konsoli, jesli chodzi o taki gatunek gry. Poczekam na PC.

Dominic napisał(a):ślepy skonczyles gre w 70% w 33h? hmm to chyba krotka ta gra. ale i tak ją kupie w Październiku
ślepy napisał(a):xiao to zagraj w 5,bo po nudnej 4czesci tu sie cos dzieje i jest rożnorodnie.Wczoraj skonczyłem główną fabułe i troche watków pobocznych,70%gry i ponad 33h na liczniku.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości