Ja chętnie wpadnę na spot, ale niekoniecznie Coltem- do tego potrzebowałabym pilota. Kompletnie nie wiem, jak tam dojechać i trochę się boję, bo miałam niedawno spotkanie trzeciego stopnia. Colta czeka wizyta w szpitalu...
Kurcze, kurcze, kurcze..... jak ja bardzo chciałabym do was dołączyć a traf chciał, że akurat ten weekend jako jeden z nielicznych mam załadowany tak że ciężko nawet w terminarz szpilkę wetknąć aż do godziny 23 no masakra po prostu, a tak chciałam na spota w tym miesiącu podjechać:( ale serduszkiem będziemy z wami:D
Z nieskrywaną przykrością informuję, że mnie tym razem zabraknie. Mega źle się (jakieś choróbsko mnie dopada) czuję po targach, na których byłem cały zeszły tydzień. Przepraszam Naja za wprowadzenie w błąd.
@naja ja cie zabiorę, tylko skąd i o której 510002611
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.