Bastek napisał(a):z tego co mi wiadomo to są to identyczne tłoki.... chyba że porównywałeś je i znalazłeś jakąś różnicę?...

Bastek napisał(a):...Strojenie Apexi SAFC coś pomoże czy już inny świniak konkretny musi być?...
Bastek napisał(a):...Regulowane kółka rozrządu w tym temacie pomogą choć odrobinę?...
Bastek napisał(a):...Tylko mnie teraz uświadomcie jak to jest z tym spalaniem stukowym? Jak to rozpoznać, bo w tym temacie jestem zielony, jak to wyeliminować?...
Kleju napisał(a):Przy seryjnych wałkach, nie.
rosomak1983 napisał(a):czujnik jest z tyłu bloku pod kol dolot. ECU jesli dostaje sygnał o stuku opóznia zapłon i chyba podlewa paliwa...
rosomak1983 napisał(a):czujnik jest z tyłu bloku pod kol dolot. ECU jesli dostaje sygnał o stuku opóznia zapłon i chyba podlewa paliwa...
ryba_84 napisał(a):stukowe wyelimonowac mozna zmniejszeniem kompresji przez zastosowanie wyzszej uszczelki pod glowica lub zastosowaniem paliwa o wyzszej liczbie oktanowej np. mieszanka benzyny z etanolem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości