obyło się bez trytytek spontan spot zakończony nowymi fantami u 3 osób bez dużych wkładów finansowych Ja za 20 zł nabyłem czarne lampy do colta i rozpórkę przednią KCT za friko dostał ode Mnie lotkę GTI Maturo kupił sobie emblematy tak tak Major w końcu na masce będzie znaczek Mitsu w Twoich rękach nigdy by się tego nie doczekał
tak to teraz wygląda tyłek colta jeszcze muszę przerobić wkład lamp na podwójne żarówki
BTW mam na sprzedaż ORI klosze lamp z colta CA0
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
jestem mistrzem interesów za lotkę dałem 20 zł wymieniłem ja na czarne lampy i rozpórkę z dopłatą 20 zł teraz swoje ori klosze sprzedam i może wyjdę na ZERO xD w Pon ciężki dzień trzeba s[polerować rozpórkę na lustro pomalować te cymbanty czy jak to się tam nazywa xD i do tego rozkręcam colta i BMW na złomowcu i z colta jakieś plastiki wnętrza a BMW kabel do aku
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
nitrus Ty już się tak nie chwal bo Ci więcej nic nie sprzedam a jak będziesz Colta rozbierał to pamiętaj o mnie najlepiej napisz mi smsa, przedzwonie do Ciebie i obgadamy co tam jest
słuchajcie ale sytuacja dzwonie dzisiaj koło 14 do eddiego słyszę jakieś pluski wody itp i eddie mi gada "sory nie mogę teraz gadać jestem na basenie" no to się grzecznie pożegnałem i po jakiś 10 minutach dostałem maila od jakiegoś anonima z takim oto załącznikiem: